EcoMoto 930×122

ciorba

JUDECĂTORUL APOSTOL ȘI ECHIPA LUI AU GĂTIT CIORBĂ PENTRU 100 DE ANGAJAȚI DIN PORTUL CONSTANȚA

În emisiunea MasterChef difuzată aseară de PRO TV l-aţi putut vedea pe judecătorul Gabriel Apostol din Piteşti făcând parte din echipa albastră.

Citiți și: AZI LA CARA: CIORBĂ CU AFUMĂTURĂ ȘI TOCHITURĂ ARDELENEASCĂ

Echipa lui a avut de pregătit pentru circa 100 de persoane care lucrează în portul Constanţa 3 feluri de mâncare: ciorbă de perişoare, ciulama şi desert. Oamenii au fost încântaţi atât de prestaţia echipei albastre, cât şi de cea a echipei roşii.

La finalul probei Gabriel Apostol şi un coleg de-al său au fost trimişi de şefa de echipă la testul sub presiune, ca urmare a prestaţiei nu tocmai satisfăcătoare. La acest test judecătorul a avut de pregătit un tort de bezea. Nu a fost unul dintre cele mai reuşite preparate, au considerat jurații, însă nu i-a adus eliminarea. Pe judecătorul din Pitești îl veți putea vedea, așadar, şi în emisiunea viitoare. (Foto: adevărul.ro)

Citiți și: NE ERA POFTĂ DE PRĂJITURA LUI CU BULION! DORIN STAN REVINE LA MASTERCHEF!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90