930×122 CAPRA 5

dorin stan

EXCLUSIV! LUCRURI NEȘTIUTE DESPRE ARGEȘEANUL CARE A FĂCUT SĂ PLÂNGĂ JURIUL DE LA MASTERCHEF!

De curând a început la PRO TV un nou sezon al emisiunii MasterChef. Sezonul a debutat cu o mare surpriză din partea unuia dintre concurenți. Este vorba de Dorin Stan, un argeșean din orașul Ştefăneşti.

Citiți și: Alex Dima (ProTV): Mamă rămasă încarcerată, copila, rănită și ea!

După cum v-am informat la timpul respectiv, Dorin, care luna trecută a împlinit 46 de ani, a gătit cu mari emoţii un desert special: o prăjitură cu… bulion, griș și gem de prune. Desertul i-a impresionat până la lacrmi pe membrii juriului. Am stat de vorbă cu Dorin Stan și am aflat că familia lui este singura de aromâni din Ştefăneşti. La aromâni prăjitura făcută de el la MasterChef este foarte cunoscută, preparându-se mai ales în perioada de post.

Apariţia în cunoscuta emisiune tv i-a adus o mulţime de beneficii, primind nenumărate oferte de locuri de muncă. A rămas, însă, cu un gust amar atunci când unul dintre posibilii angajatori i-a vorbit minute în şir despre defectul pe care îl are la mână. ,,Recent am primit o ofertă de loc de muncă. Mi s-au părut de-a dreptul meschini atunci când aproximativ 40 de minute s-au tot uitat şi au tot vorbit despre problema pe care o am la mână. Sper, totuşi, că prin participarea la această emisiune am deschis mintea şi sufletul multor oameni. Chiar dacă din nefericire am această problemă la mână, eu caut să fiu om.’’, ne spune Dorin Stan. La vârsta de 17 ani Dorin s-a angajat ca muncitor pe o freză, deşi visul său era să lucreze în bucătărie. După numai o lună de la angajare a avut un accident de muncă, în care şi-a pierdut policele şi indexul mâinii drepte. (Foto: Facebook Dorin Stan).


Citiți și: APERITIV CU SPANAC ȘI SAVARINE? JURAȚII VOR DECIDE!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90