SMART KIDS 930X122

gabriel apostol

JUDECĂTORUL DIN PITEȘTI A ARĂTAT SEMNE OBSCENE LA MASTERCHEF!

Emisiunea MasterChef difuzată aseară de PRO TV a debutat cu o surpriză neplăcută din partea judecătorului Gabriel Apostol din Piteşti.

Citiți și: Spitalul Mioveni, în prim-plan la „Fonduri europene, succese românești”

Deşi în emisiunea trecută a reuşit să prepare o plăcintă cu brânză şi stafide care i-a dat gata pe juraţi, de data aceasta prăjitura cu brânză sărată şi cu mai multe tipuri de seminţe preparată de judecător şi de alţi doi concurenţi a sfârşit prin a fi… aruncată.

În cea de a doua probă a competiţiei s-au format echipe de câte 3 persoane, puse să prepare fiecare o plăcintă în 80 de minute. Concurenţii au putut discuta între ei 10 minute, timp în care au stabilit ce fel de pl[cintă vor face. După expirarea celor 10 minute au fost nevoiţi să comunice numai prin semne. Proba s-a desfăşurat după sistemul ,,ştafetă”: fiecare membru al echipei a gătit doar 7 minute.

Citiți și: ANSAMBLU FOLCLORIC DIN ARGEȘ, AZI “LA MĂRUȚĂ”

,,Regulile mi s-au părut stupide! O mizerie de reguli!’’, a reclamat Gabriel Apostol. O altă condiţie a fost ca niciun concurent să nu atingă masa pe care se pregăteau preparatele. Dacă acest lucru se întâmpla, desertul le era aruncat şi erau nevoiţi să o ia de la capăt. O astfel de greșeală a făcut și judecătorul piteștean. El s-a enervat cumplit atunci când unul dintre juraţi i-a aruncat preparatul şi a început să arate semne obscene. Atitudinea sa şi preparatul care, din punctul de vedere al celor 3 juraţi, nu a fost deloc unul reuşit, i-au trimis pe Gabriel Apostol şi pe colegii lui de echipă la testul sub presiune. Rezultatul testului îl vom afla în emisiunea viitoare. (Foto: adevărul.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3