930×122 CAPRA 5

gabriel apostol

JUDECĂTORUL PITEȘTEAN GABRIEL APOSTOL, CONVINS CĂ VA FI MASTERCHEF

Gabriel Apostol este judecătorul în vârstă de 37 de ani din Piteşti care a intrat în atenţia opiniei publice după ce a fost implicat într-un scandal cu polițiști, scandal petrecut într-o benzinărie în luna octombrie a anului trecut.

Citiți și: Decret semnat de Iohannis. Magistrat argeșean eliberat din funcție

Cine-ar fi crezut? Apostol se pricepe la… gătit. Şi se pare că se pricepe foarte bine, atât de bine încât face parte din cel mai important concurs tv de profil: MasterChef, de pe PRO TV.

Judecătorul i-a uimit şi i-a amuzat pe juraţii MasterChef cu pastele sale ,,A la Gabon’’. ,,Pastele se numesc A la Gabon deoarece mie mi se spune Gabon.’’, a explicat Gabriel Apostol. Judecătorul a primit la concurs două răspunsuri de „Da” din partea lui Florin Dumitrescu şi a lui Cătălin Scărlătescu. ,,Din cauza faptului că am mâncat paste mult mai proaste prin alte restaurante, din partea mea ai un DA’’, și-a explicat amuzat alegerea acesta din urmă. Faptul că răspunsul lui Sorin Bontea, cel de al treilea jurat, a fost negativ nu l-a împiedicat pe Apostol să primească şorţul. Motiv pentru judecătorul piteștean să afirme sus și tare că el va fi următorul MasterChef al României. (Foto: adevărul.ro)

Citiți și: A CONVINS IAR JURAȚII! A GĂTIT UN PREPARAT DIN CARNE DE IEPURE!

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90