SMART KIDS 930X122

iulia dumitrache

La mulţi ani, Iulia!

Iulia Dumitrache, concurenta din Pitești de la „Vocea României”, are azi motiv de bucurie!

Citiți și: Spitalul Mioveni, în prim-plan la „Fonduri europene, succese românești”

Chiar dacă nu a mers mai departe în show-ul muzical de pe PRO TV, Iulia a rămas optimistă. Plăcerea de a cânta nu a oprit-o din drumul spre succes, din contră, iar programul său este foarte încărcat la fiecare sfârşit de săptămână, susţinând spectacole de calitate prin toată ţară alături de trupa Hot Play.

Iar astăzi Iulia are un motiv în plus de satisfacție. Împlineşte 24 de ani şi fanii s-au grăbit încă de aseară s-o felicite. Pagina ei oficială de Facebook a fost încărcată cu urări de la mulți ani şi cu ilustraţii animate prin care prietenii şi fanii îi transmit artistei numai gânduri de bine. “Să ai un an minunat şi mult succes în ceea ce faci! Ai o voce extraordinară!” a scris una dintre prietenele Iuliei.

Citiți și: ANSAMBLU FOLCLORIC DIN ARGEȘ, AZI “LA MĂRUȚĂ”

Dar cel mai emoţionant mesaj a venit chiar de la iubitul ei, mesaj însoţit de o melodie sugestivă, “Corozon Partio”, a lui Alejandro Sanz. “Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. La mulţi ani, iubita mea! Îţi doresc multă sănătate şi succes în tot ce îţi propui! Dragostea şi fericirea sper să ţi le ofer eu! Te iubesc!”, a fost urarea tânărului pentru Iulia Dumitrache. (Foto: Facebook Iulia Dumitrache)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3