930×122 CAPRA 5

ana miruna ionescu

FOSTĂ TRAFICANTĂ DE DROGURI DIN PITEȘTI, LA VOCEA ROMÂNIEI

Fostă traficantă de droguri din Pitești, concurentă la Vocea României, sezonul 6. Ana Miruna Ionescu i-a impresionat pe doi dintre jurații show-ului de la PRO TV, Loredana și Tudor Chirilă, tânăra optând pentru echipa acestuia din urmă.

Citiți și: Percheziții! Fapte neînchipuite și ilegale: Trei tineri, săltați de mascați

Fostă elevă a prestigiosului Colegiu Național ”Ion C. Brătianu”, în anul 2014 Miruna a fost reținută de autorități pentru trafic de droguri. Ea a primit mandat de arestare preventivă.

Potrivit acuzațiilor formulate atunci de autorități, Ana Miruna Ionescu și alți patru tineri ar fi vândut droguri în Pitești și București. Tinerii ar fi avut și o seră pentru culturi, improvizată în locuința liderului grupului, Marius Oprea. În urma perchezițiilor, anchetatorii au găsit cantități importante de droguri la fiecare dintre cei cinci tineri.

Citiți și: Atenție la aceste medicamente!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90