Donaris 930 x 122

fonduri europene

Spitalul Mioveni, în prim-plan la „Fonduri europene, succese românești”

Realizarea Spitalului Mioveni, cu tot ceea ce reprezintă el, este, fără doar și poate, un adevărat succes românesc.

Citiți și: Sprijin financiar de 200.000 € GRATIS pentru români

Tocmai de aceea, investiția din cunoscutul oraș argeșean a atras atenția și unei echipe de la Știrile PRO TV, mai exact a Cameliei Donțu și colegilor ei care se ocupă de campania „Fonduri europene, succese românești”. Reportajul a fost prezentat, în această seară, în cadrul jurnalului de știri de la postul național de televiziune PRO TV.

La Mioveni, cu 5 milioane de euro, bani europeni, au fost cumpărate mai multe echipamente necesare intervențiilor și investigațiilor medicale.

Citiți și: Percheziții! Tinere traficate în apartamente din Pitești și Mioveni

Iar o infrastructură de ultimă generație atrage și medici. Și nu este singurul lucru. Cadre medicale din București sau din străinătate au ales Spitalul din Mioveni și datorită echipei pe care managerul unității medicale, doctorul Marius Stoian, o formează de când a preluat conducerea instituției.

Birocrația și mentalitatea oamenilor – sunt principalele două obstacole pe care medicul Stoian le-a întâmpinat în cei doi ani de când a preluat mandatul.

„Mulți dintre ei s-au supărat că am început să muncim”, a declarat managerul Stoian în cadrul reportajului.

Despre evoluția Spitalul din Mioveni puteți citi și AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90