SMART KIDS 930X122

medicina

STUDENT LA STOMATOLOGIE, POSIBIL VIITOR CONCURENT LA „VOCEA ROMÂNIEI”

Absolvent al Colegiului Național „I.C. Brătianu” din Pitești, Rareş Popa este în primul an la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Capitală. Viitorul medic stomatolog are o pasiune: muzica.

Citiți și: (VIDEO) JURAŢII DE LA VOCEA ROMÂNIEI, FASCINAŢI DE UN INTERPRET DIN MIOVENI

În trecut părinţii i-au cumpărat boxe, microfon şi un mixer. A învățat singur să cânte. Nu a luat lecţii de canto şi nu a participat la concursuri. Nu încă. Nu exclude posibilitatea să concureze pentru „Vocea României”, cunoscuta emisiune de la PRO TV. „Eu sunt propriul meu profesor. Nu consider muzica un remediu antistres pentru că este mai mult decât atât. S-ar putea să ne vedem la Vocea României, cine ştie?”, ne anunță Rareș Popa, care cu ani în urmă a făcut cursuri de dans sportiv.

„Vreau să termin facultatea şi voi merge pe estetică dentară. M-am gândit să plec încă din liceu în străinătate pentru cursuri de formare. Chiar am fost la un pas să ajung în Franţa având atestare B2. Nu am ajuns, dar sper, totuși, să mă văd cu rezidenţiatul terminat acolo. Mi-aş dori să fiu un stomatolog cu voce şi nu o voce care s-a lăsat de stomatologie”, precizează Rareș pentru ePiteşti. (Foto: Facebook Rareș Popa)

Citiți și: UN NOU ANTRENOR LA VOCEA ROMÂNIEI

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90