930X122 MAIA

horia brenciu

Argeș: Interviu EXCLUSIV: A întors 4 scaune și a căzut în genunchi

Argeș: Interviu EXCLUSIV cu revelația de la Vocea României: A întors 4 scaune și a căzut în genunchi

Citiți și: (VIDEO) JURAŢII DE LA VOCEA ROMÂNIEI, FASCINAŢI DE UN INTERPRET DIN MIOVENI

Pe scena de la Vocea României s-a lăsat cu ,,scântei” în ediția de aseară.

Mădălina Tacu, artistă din Mioveni, a fost revelația serii în audițiile pe nevăzute și nu a reușit doar să întoarcă cele patru scaune, dar și să inspire atât artiști la început de drum, cât și pe tinerele mame.

Citiți și: UN NOU ANTRENOR LA VOCEA ROMÂNIEI

După ce a realizat că i-a convins pe toți cei patru antrenori, Mădălina s-a prăbușit în genunchi și a izbucnit în lacrimi.

Prin momentul de la Vocea României, Madi a arătat clar, fără să-și propună neapărat acest lucru, diferența dintre talent și vocație, atingând performanța, dar și idealul de ,,a-și cânta sufletul”, așa cum și-a exprimat dorința în fața antrenorilor.

,,Muzica a fost tot timpul cu mine într-o formă sau alta„, a spus Madi înainte să urce pe scenă, și se pare că așa a fost și de data aceasta.

Toți cei patru antrenori au fost cuceriți de forța vocală și artistică a Mădălinei și s-au declarat dornici să o însoțească pe aceasta în drumul de la Vocea României:

,,Ai o voce superbă, super puternică! Am nevoie de un concurent ca tine în echipă!, a declarat Smiley.

Pentru audițiile pe nevăzute, Madi a interpretat piesa ,,I See Red” de la Everybody Loves An Outlaw.

După ce a ascultat pledoariile antrenorilor, tânăra a ales să meargă în echipa Horia și Theo Rose.

,,Vreau să punctez ceva despre tine. Despre mama și omul care vrea mai mult de la el. Pentru multe mame ai fost astă seară un exemplu, drept pentru care îți mulțumesc frumos”, a precizat Horia Brenciu.

Și se pare că Madi a trezit dragostea de muzică și în fiica ei, Mara, care se declară o iubitoare de artă: ,,Fiica mea o să vadă că am luptat pentru visul meu”.

Madi a oferit primul și singurul interviu exclusiv, pentru ePitești, după audițiile pe nevăzute de la Vocea României.

Tânăra ne-a povestit, printre altele, despre experiența pe care a trăit-o la Voce, dar și despre artistul, mama și omul Mădălina Tacu.

Povestește-ne puțin despre experiența de la Voce.

Cum te-ai simțit în momentul în care toate scaunele s-au întors la audițiile pe nevăzute?

Care a fost primul gând care ți-a trecut prin minte?

,,Am simţit o undă de şoc, un val imens de emoţii, care s-a dezlănţuit fix în momentul în care am văzut scaunele întoarse.

Nu îmi venea să cred! A fost un moment la care aproape că nici nu îndrăzneam să visez.”

Și cred că emoția ta a trecut și dincolo de sticlă. Am văzut cu toții că ai căzut în genunchi și ai izbucnit în lacrimi.

,,Momentul în sine a fost copleşitor în cel mai frumos sens posibil!

Da, am simţit că nu mă mai ţin picioarele şi că îmi explodează sufletul de şoc şi bucurie, moment în care mi s-au umplut ochii de lacrimi.”

Ți-am urmărit cu sufletul la gură interpretarea la Vocea României și trebuie să recunosc că mi-a atras atenția, în mod deosebit, faptul că ai spus că vrei să-ți cânți sufletul.

Ce înseamnă, pentru artistul și pentru omul Mădălina, această metaforă? Ce te inspiră?

,,Pentru o perioadă lungă de timp, am trăit cu impresia că omul Mădălina şi artistul Mădălina sunt două <personaje> complet diferite, motiv pentru care am avut momente în care mi-a fost foarte greu să îmbin toate planurile existente în viaţa mea.

Abia în clipa în care am înţeles că trebuie să las lucrurile să curgă şi să îmi urmez inima şi intuiţia, am reuşit să descopăr, ușor-ușor, cine sunt.

Încă mai am de muncă la a pune în practică muzical ceea ce gândesc şi ce simt, dar voi face tot posibilul să reuşesc.

Să-mi cânt sufletul înseamnă să dau voie emoţiilor mele să iasă în faţa publicului prin muzică.”

Și eu cred că ți-a ieșit. Asta înseamnă, până la urmă, să fii artist. Să faci publicul să trăiască și să vibreze odată cu tine.

,,Mulțumesc din inimă! Mă bucur tare mult!”

Argeș: Interviu EXCLUSIV cu revelația de la Vocea României: A întors 4 scaune și a căzut în genunchi

Ai reușit să întorci toate cele patru scaune. De ce Horia Brenciu și Theo Rose? Ce te-a făcut să iei această decizie?

,,Pot să vă spun că mi-am propus încă de dinainte de a urca pe scenă să aleg cu inima şi fix asta am făcut.

În acel moment, am simţit că cea mai bună alegere pentru mine este să mă alătur echipei lor.

Lăsând la o parte alegerea mea, faptul că s-au întors toţi a fost o mare surpriză şi o onoare pentru mine!

Sunt foarte bucuroasă şi recunoscătoare! Cred că a lucra cu oricare dintre cei cinci antrenori este o şansă extraordinară!”

Ai spus că muzica a fost tot timpul cu tine într-o formă sau alta.

Ce te-a motivat să nu renunți niciodată complet la muzică, chiar și în momentele în care ai fost nevoită să o pui pe locul doi?

,,Am avut tot timpul în suflet chemarea de a cânta, doar că nu am ascultat de ea o perioadă lungă de timp din diverse motive: lipsa de timp, lipsa de curaj, teama de eşec s.a.m.d.

În ciuda faptului că am avut momente în care am lăsat muzica în plan secund, marele avantaj sau noroc, cum vrei să-l numești, a fost faptul că fix muzica nu m-a părăsit.

Am avut norocul de a întâlni oameni care să mă încurajeze şi să mă susţină în direcţia muzicii, iar aşa s-au legat proiecte foarte frumoase.”

Cum vezi drumul tău în muzică după ce se va încheia Vocea României? Ce ai vrea să realizezi pe plan artistic în următorii ani?

,,Încep să lucrez la a-mi pune pe picioare un proiect bazat pe compoziţii proprii.

Nu exclud nici varianta în care să revin pe scenă cu un proiect tip „cover band”, doar că mi-aş dori să mă dezvolt mai departe de atât.”

Deci, practic, cu alte cuvinte, îți dorești să continui ,,să-ți cânți sufletul”…

,,Da, și caut să descopăr căi pentru a-mi împlini acest vis”

Și că tot veni vorba despre împlinirea visurilor. Cu siguranță orice părinte își dorește să fie un exemplu pentru copilul său.

Ce mesaj ai pentru fetița voastră, Mara, și pentru alte tinere sau, de ce nu, mame, care se visează pe scenă?

,,Nu ştiu dacă fetiţa noastră va alege calea muzicii, însă indiferent ce va alege să facă, va avea întotdeauna sprijinul nostru necondiţionat.

Nu ştiu în ce măsură pot eu să dau sfaturi, întrucât încă nu am ajuns acolo unde îmi doresc din punct de vedere muzical, ştiu că mai am mult de lucru.

Dar cred cu putere că dacă simţi că Dumnezeu te-a lăsat pe lume cu un scop anume, trebuie să faci tot posibilul să îl urmezi.

Şi de câte ori te blochezi, să găseşti curajul de a o lua de la capăt, indiferent câte emoţii te încearcă sau câte descurajări primeşti.

Atâta timp cât scopul tău este unul pur şi munceşti pentru ce îţi doreşti, cred că, într-un final, rezultatul va fi unul bun.

Şi aş mai adăuga să fii deschis spre experienţe noi. Uneori, ceea ce ne dorim şi ne propunem nu e neapărat şi ceea ce avem nevoie.”

Așa cum bine a punctat Horia Brenciu, ai fost un exemplu de curaj pentru artiștii, în special pentru mamele care vor mai mult de la ele.

Cum ai reușit să te regăsești pe tine și să redescoperi artistul din tine după transformarea adusă de maternitate?

,,Îţi mulţumesc frumos!

Aşa cum îţi spuneam şi mai devreme, muzica a rămas tot timpul cu mine, a trebuit doar să îi dau voie să iasă la suprafaţă.

E o provocare să reuşeşti să jonglezi cu toate rolurile din viaţa ta, dar tocmai asta face viaţa să fie frumoasă.

Cât despre maternitate, reprezintă cea mai frumoasă etapă a vieţii mele, fără doar şi poate!

Sunt foarte bucuroasă şi recunoscătoare că am găsit tot timpul sprijin şi înţelegere în sânul familiei mele, astfel că am putut să revin uşor la pasiunea mea.”

Mădălina, noi îți mulțumim pentru interviu și îți urăm succes atât în călătoria de la Vocea României, cât și în drumul tău de artist! Cu siguranță îți vei face auzit sufletul!

,,Ce frumos! Mulțumesc din suflet!”

Mădălina nu este singura din familie cu un talent special.

Publicația noastră a realizat un material exclusiv în care vă prezenta jucăriile inedite ,,aduse la viața” de sora artistei.

Detalii, AICI.

Pe Madi Tacu o puteți urmări și asculta în continuare pe Instagram, FacebookYouTube sau TikTok.

De asemenea, puteți revedea momentul artistei de la Vocea României, AICI.

Baftă în continuare!

Puteți adăuga comentarii la acest articol pe pagina de Facebook, AICI.

Surse foto articol: Pro Tv și Claudiu Onofrei

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti
New Profesional Consult 570×90