930×122 CAPRA 5

maximilian gabriel negulei

PITEȘTEANUL MEEX, LA PRESELECȚIILE PENTRU „ROMÂNII AU TALENT”

Maximilian Gabriel Negulei (Meex) se pregăteşte de zori pentru concursul care speră el că îi va schimba viaţa. Piteșteanul, compozitor și cântăreț de hip hop, își va încerca norocul la preselecţiile pentru noul sezon al emisiunii-concurs ”Românii au Talent” de pe PRO TV. Preselecțiile vor avea loc pe 20 octombrie în Craiova.

Citiți și: Spitalul Mioveni, în prim-plan la „Fonduri europene, succese românești”

„De la primul sezon am vrut să merg, dar mereu am ratat preselecţiile. Acum mi-am spus că nu mai pot amâna. Pe 20 sunt preselecţiile cu organizatorii de la PRO TV. Dacă trec de ei, şi sigur voi trece, pe 26 octombrie se vor desfășura preselecţiile cu juriu.”, precizează Meex pentru ePitești. „Nu se pune problema să câştig, nici nu îmi doresc asta. Ideea de bază este să fiu remarcat de o casă de discuri sau de un artist. Voi participa cu o piesă nu în stilul meu caracteristic, ci puţin mai comercială. Este o melodie care sper să mă promoveze și care să le placă producătorilor, publicului şi juriului de la emisiune.”

Despre Maximilian Gabriel Negulei ePitești a scris în vara acestui an: http://epitesti.ro/caleidoscop/muzica/absolvit-dinu-lipatti-si-canta-hip-hop-el-este-meex/. (Foto: Facebook Negulei Maximilian)

Citiți și: ANSAMBLU FOLCLORIC DIN ARGEȘ, AZI “LA MĂRUȚĂ”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90