New Profesional Consult 930 x 122

britain's got talent

ARGEȘEANUL FLAVIAN GLONȚ, SENZAȚIONAL LA BRITAIN’S GOT TALENT! (VIDEO FABULOS)

Flavian Glonț a stârnit admirație și ropote de aplauze la ,,Britain’s got talent’’, echivalentul britanic al emisiunii „Românii au talent” (emisiune pe care în anul 2015 Flavian a câștigat-o alături de alți doi tineri).

Citiți și: VEDETĂ DE LA “ROMÂNII AU TALENT”, MAGIE PENTRU PEDIATRIE

Câmpulungeanul a rezolvat legat la ochi și într-un timp record trei cuburi Rubik, ultimul cu o singură mână! Prestația lui i-a uimit nu doar pe spectatori, ci și pe jurați: „Tu ești de pe această planetă?”, a întrebat, admirativ, unul dintre ei. Prestația sa i-a adus 4 de „Da” și calificarea mai departe în concurs.

Citiți și: PRESELECȚII! ECHIPA „ROMÂNII AU TALENT” VINE ÎN PITEȘTI

,,A sosit timpul să arătăm lumii că România nu se află pe ultimul loc!’’, anunța încrezător Flavius Glonț la începutul acestui an, atunci când participa la preselecțiile ,,Britain’s got talent’’. Detalii, aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/tv/flavian-glont-la-britains-got-talent/. „Am participat pentru a arăta lumii că și România poate face lucruri bune și ca să lăsăm încă o impresie bună! Eu cred că am reușit, voi urmați!”, a scris argeșeanul pe pagina sa de Facebook după senzaționala lui evoluție de la ,,Britain’s got talent’’. (Sursă video: YouTube Britain’s got talent, Foto: Facebook Flavian Glonț)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90