930×122 CAPRA 5

iulia benze

I-AȚI VĂZUT LA „ROMÂNII AU TALENT”. ACUM VIN ÎN PITEȘTI!

I-ați văzut la „Românii au talent”. Acum vin în Pitești! Atenție, părinți, atenție, copii! Doi semifinalişti de la show-ul tv „Românii au talent” vor face spectacol în Piteşti.

Citiți și: VEDETĂ DE LA “ROMÂNII AU TALENT”, MAGIE PENTRU PEDIATRIE

Australianul Kurt Murray şi românca Iulia Benze vor prezenta marți, 6 iunie 2017, de la ora 11, la Casa de Cultură a Sindicatelor, o combinație perfectă între teatru și… baloane de săpun.

Citiți și: PRESELECȚII! ECHIPA „ROMÂNII AU TALENT” VINE ÎN PITEȘTI

“Există un anume lucru, un aspect misterios legat de baloanele de săpun, care implicit trezește în fiecare dintre noi acea vârsta a copilăriei, acea iubire, prea des uitată, pentru viață în toată măiestria ei.

În toată fragilitatea și durata lor scurtă, baloanele de săpun reprezintă o metaforă a propriei noastre existențe, prin care putem de fiecare dată să privim lumea în care trăim printr-o nouă și optimistă perspectivă.

Sperăm ca spectacolele noastre cu baloane de săpun să fie pentru cei mici călătoria către o altă lume, o lume a unei adevărate magii, a unor personaje excepționale și a unei entuziasmante experiențe,”, transmit cei doi artişti, care pe scenă sunt personajele Dr. Bubble şi Milkshake.

Prețul unui bilet de intrare la spectacolul de marți, 6 iunie 2017, de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești este de doar 15 lei. (Sursă foto: pentrucalarasi.ro) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90