I-AȚI VĂZUT LA "ROMÂNII AU TALENT". ACUM VIN ÎN PITEȘTI! | ePitesti
Nisan 930 x 122

iulia benze

I-AȚI VĂZUT LA „ROMÂNII AU TALENT”. ACUM VIN ÎN PITEȘTI!

I-ați văzut la „Românii au talent”. Acum vin în Pitești! Atenție, părinți, atenție, copii! Doi semifinalişti de la show-ul tv „Românii au talent” vor face spectacol în Piteşti.

Citiți și: (VIDEO) PUSTIU! „ROMÂNII AU TALENT”, EȘEC TOTAL ÎN PITEȘTI

Australianul Kurt Murray şi românca Iulia Benze vor prezenta marți, 6 iunie 2017, de la ora 11, la Casa de Cultură a Sindicatelor, o combinație perfectă între teatru și… baloane de săpun.

Citiți și: (VIDEO EXCLUSIV!) ROMÂNII AU TALENT: HULIT ÎN PITEȘTI, APLAUDAT ÎN MAMAIA

“Există un anume lucru, un aspect misterios legat de baloanele de săpun, care implicit trezește în fiecare dintre noi acea vârsta a copilăriei, acea iubire, prea des uitată, pentru viață în toată măiestria ei.

În toată fragilitatea și durata lor scurtă, baloanele de săpun reprezintă o metaforă a propriei noastre existențe, prin care putem de fiecare dată să privim lumea în care trăim printr-o nouă și optimistă perspectivă.

Sperăm ca spectacolele noastre cu baloane de săpun să fie pentru cei mici călătoria către o altă lume, o lume a unei adevărate magii, a unor personaje excepționale și a unei entuziasmante experiențe,”, transmit cei doi artişti, care pe scenă sunt personajele Dr. Bubble şi Milkshake.

Prețul unui bilet de intrare la spectacolul de marți, 6 iunie 2017, de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești este de doar 15 lei. (Sursă foto: pentrucalarasi.ro) 

Posada 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066