930×122 POSADA 5

IJJ Argeș

Condiții severe de admitere în școlile militare

Conform IJJ Argeș, sâmbătă, 23.10.2021, va avea loc proba de verificare a cunoștințelor pentru candidații înscriși la admiterea pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Drăgășani.

Citiți și: Un român și un belgian, salvați de jandarmii argeșeni

Cei 112 candidați care au fost declarați admiși la proba de evaluare a performanței fizice, se vor prezenta sâmbătă, începând cu ora 08.30 la sediul Universităţii din Piteşti, corpul ,,S”, intrarea prin parcarea neamenajată, din str. Târgul din Vale, nr.1, municipiul Piteşti, judeţul Argeş.

În vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2, conform normelor legale în vigoare, la proba de concurs au acces candidații care:

Citiți și: Jandarm argeșean, medaliat la Campionatul mondial de Hand to Hand Fighting

– sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2;

– prezintă rezultatul negativ certificat al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore;

– prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore.

Candidaţilor care nu pot face dovada că se află într-una dintre situaţiile de mai sus, nu li se va permite accesul la proba scrisă, iar procedura de admitere pentru aceştia va înceta.

Totodată, pe durata desfășurării probei, candidații sunt obligați să poarte masca de protecție, astfel încât să le acopere nasul și gura.

Toate informațiile referitoare la desfășurarea acestei probe pot fi accesate și pe site-ul www.jandarmeriaarges.ro, la secțiunea Carieră.

Foto descriptiv: Alba24

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570×90 MAIA