Donaris 930 x 122

consiliul concurenței

Consiliul Concurenței a declanșat inspecții inopinate la Samsung, Altex, Flanco și eMAG

Consiliul Concurenței a efectuat inspecții inopinate la sediile companiilor Samsung Electronics România, Altex România, Flanco Retail și Dante Internațional SA (proprietarul eMAG).

Citiți și: AMENDĂ de 2,65 milioane € primită de un COLOS AUTO în România!

Inspecțiile s-au derulat în cadrul unei investigații privind posibile înțelegeri și/sau practici concertate de fixare a prețurilor de vânzare în cadrul politicii comerciale implementate de Samsung Electronics România pe piața produselor electronice și IT&C din România, arată instituția. Astfel, investigația vizează relația dintre compania Samsung Electronics România și partenerii acesteia, printre care Altex România, Flanco Retail și Dante Internațional.

Investigația a fost declanșată pe baza informațiilor primite pe Platforma Avertizorilor de Concurență. Inspecțiile inopinate reprezintă o etapă importantă în cadrul procedurilor de investigare a unui posibil comportament anticoncurențial, efectuarea acestora nereprezentând o antepronunțare în ceea ce privește vinovăția companiilor. Documentele ridicate se află în analiza autorității române de concurență, în cadrul procedurilor specifice. Detalii, AICI.

Citiți și: Se extinde o mare fabrică! Are sediu și în Argeș

Foto descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3