Donaris 930 x 122

consiliul concurenței

Consiliul Concurenței a declanșat inspecții inopinate la Samsung, Altex, Flanco și eMAG

Consiliul Concurenței a efectuat inspecții inopinate la sediile companiilor Samsung Electronics România, Altex România, Flanco Retail și Dante Internațional SA (proprietarul eMAG).

Citiți și: Tranzacție de 1,3 miliarde de € pe piața de retail

Inspecțiile s-au derulat în cadrul unei investigații privind posibile înțelegeri și/sau practici concertate de fixare a prețurilor de vânzare în cadrul politicii comerciale implementate de Samsung Electronics România pe piața produselor electronice și IT&C din România, arată instituția. Astfel, investigația vizează relația dintre compania Samsung Electronics România și partenerii acesteia, printre care Altex România, Flanco Retail și Dante Internațional.

Investigația a fost declanșată pe baza informațiilor primite pe Platforma Avertizorilor de Concurență. Inspecțiile inopinate reprezintă o etapă importantă în cadrul procedurilor de investigare a unui posibil comportament anticoncurențial, efectuarea acestora nereprezentând o antepronunțare în ceea ce privește vinovăția companiilor. Documentele ridicate se află în analiza autorității române de concurență, în cadrul procedurilor specifice. Detalii, AICI.

Citiți și: Super-tranzacție OMV Petrom, analizată de Consiliul Concurenței

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3