Donaris 930 x 122

contrabanda

Contrabandă cu mii de țigarete în Pitești!

Contrabandă cu mii de țigarete în Pitești!

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Polițiștii au descoperit, în urma unei acțiuni desfășurată pentru prevenirea și combaterea contrabandei de tutun, mii de țigarete vândute ilegal.

Poliția Argeș transmite:

Citiți și: Nebunie curată! A vrut să dea foc la autoturismul vecinului

,,În ziua de 28 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au efectuat o acțiune pentru prevenirea și combaterea contrabandei cu tutun și produse din tutun, în Piața Ceair din municipiul Pitești.

Contrabandă cu mii de țigarete în Pitești!

În cadrul acțiunii, au fost identificate în trei locații (dintre care două autoturisme), un număr de peste 15.000 de țigarete de diferite mărci, care nu aveau aplicate marcaje fiscale emise de autoritățile române.

În urma celor constatate, țigaretele au fost ridicate, în vederea confiscării, urmând să fie aplicate măsurile legale care se impun.„, este mesajul autorităților.

Foto: Arhivă/Descriptiv

Imagini video: IPJ Argeș

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Mario spune:

    Uau ce captura impresionanta. Pai ăștia zilnic vând și se saluta cu politia locală sunt chiar prieteni. Am sesizat odată un comunitar ca una vi dea țigări lângă biroul lor și mi.a zis sa îmi vad de treabă. Ce ați confiscat voi azi e mizilic. Acum 6 luni vând liniștiți țigări ca vorba aia am confiscat ceva. Pai ei singuri vin sa ii prindeți și apoi sa vândă liniștiți. Zilnic ar trebui sa se facă razie sa ii stârnească pe toți nu asa la juma de an….. Și azi trecut pe acolo și vindeau, țigări tigari țigări..

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3