Donaris 930 x 122

contrabanda

CONTRABANDĂ LA DRUMUL MARE ÎN ARGEȘ. MARFĂ CONFISCATĂ

Contrabandă la drumul mare în Argeș. Marfă confiscată. Polițiștii din Rucăr au oprit ieri în trafic, pe raza comunei, o autoutilitară Mercedes, condusă de un bărbat de 55 de ani, din orașul Vicovu de Sus (judeţul Suceava). În urma verificărilor, polițiștii au descoperit în mașină 150.000 de țigări nefiscalizate.

Citiți și: Rablele Poliţiei, casate la marginea Piteștiului. Oamenilor le „sclipesc” ochii după girofaruri

Pe numele suceveanului polițiștii au făcut dosar penal pentru contrabandă. Întreaga cantitate de țigări, ”marfă” care cel mai probabil urma să fie comercializată, a fost confiscată, transmite Poliția Argeș.

Pentru contrabandă Codul Penal prevede închisoare de la 2 la 7 ani și interzicerea unor drepturi.

Citiți și: La Rucăr oamenii sunt sfâşiaţi de urşi pe stradă. Localnic: „Cazurile sunt muşamalizate, spun că erau beţi şi au căzut pe drum”
Contrabanda cu țigări este un fenomen cu care autoritățile argeșene se confruntă de o lungă perioadă de timp. De exemplu, în Pitești, recent, locuința unui bărbat a fost percheziționată, piteșteanul fiind bănuit de contrabandă. Pe de altă parte, un piteștean a fost trimis în judecată pentru contrabandă cu țigări, iar un altul, condamnat și închis în penitenciar.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441