EcoMoto 930×122

contrabanda

CONTRABANDĂ LA DRUMUL MARE ÎN ARGEȘ. MARFĂ CONFISCATĂ

Contrabandă la drumul mare în Argeș. Marfă confiscată. Polițiștii din Rucăr au oprit ieri în trafic, pe raza comunei, o autoutilitară Mercedes, condusă de un bărbat de 55 de ani, din orașul Vicovu de Sus (judeţul Suceava). În urma verificărilor, polițiștii au descoperit în mașină 150.000 de țigări nefiscalizate.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Pe numele suceveanului polițiștii au făcut dosar penal pentru contrabandă. Întreaga cantitate de țigări, ”marfă” care cel mai probabil urma să fie comercializată, a fost confiscată, transmite Poliția Argeș.

Pentru contrabandă Codul Penal prevede închisoare de la 2 la 7 ani și interzicerea unor drepturi.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor
Contrabanda cu țigări este un fenomen cu care autoritățile argeșene se confruntă de o lungă perioadă de timp. De exemplu, în Pitești, recent, locuința unui bărbat a fost percheziționată, piteșteanul fiind bănuit de contrabandă. Pe de altă parte, un piteștean a fost trimis în judecată pentru contrabandă cu țigări, iar un altul, condamnat și închis în penitenciar.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3