Donaris 930 x 122

anaf

CONTRIBUABILI ARGEȘENI, ÎNTÂLNIRE CU SPECIALIȘTI AI FISCULUI

Miercuri, 4 decembrie 2019, de la ora 12, la sediul Serviciului Fiscal Orăşenesc Mioveni (situat pe bulevardul Dacia, bloc V2B, scara D, mezanin) contribuabilii din oraşul Mioveni şi localităţile învecinate vor putea participa la o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri.

Citiți și: Sala Sporturilor Mioveni va găzdui două partide internaționale de handbal!

Vor fi dezbătute aspecte referitoare la facilităţile fiscale introduse prin O.G. 6/31.07.2019, calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii decembrie 2019 şi la serviciile oferite de ANAF – Spaţiul Privat Virtual.

„Vor mai fi dezbătute şi aspecte privind modalitatea de calcul aplicată pentru rezultatul fiscal (reguli generale, înregistrarea cheltuielilor şi amortizării), modalitatea de calcul şi de plată a impozitului pe veniturile din investiţii, precum şi alte noutăţi legislative”, transmite Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Argeș.

Citiți și: Se aprinde iluminatul festiv în Mioveni

Vor participa specialişti ai AJFP Argeş şi ai Serviciului Fiscal Orăşenesc Mioveni.

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot înscrie prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând https://www.anaf.ro/asistpublic/ și selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441