Donaris 930 x 122

arefu

CONTROALE „LA SÂNGE”. PENSIUNE DIN ARGEȘ, LĂSATĂ FĂRĂ AUTORIZAȚIE

Controale „la sânge”. Pensiune din Argeș, lăsată fără autorizație. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice și reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Argeș au desfășurat duminică, 4 august, mai multe controale în unități de cazare de pe raza județului.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Au fost vizate ”unitățile de cazare care asigură servicii hoteliere pentru grupuri de copii sau tabere școlare”, potrivit unui comunicat de presă al Poliției județene. În total au fost verificate 7 pensiuni.

În cazul a două pensiuni verificate, nu ar fi fost folosite aparatele de marcat electronice fiscale, polițiștii aplicând 2 amenzi în valoare totală de 30.000 de lei. De asemenea, a fost confiscată suma de 4.690 de lei.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Nereguli au fost găsite și la o a treia pensiune din comuna argeșeană Arefu, care a rămas fără autorizație sanitară. D.S.V.S.A. Argeș ar fi fost constatat anumite deficiențe, iar autorizația va fi suspendată până la rezolvarea acestora.

Tot în cazul acestei pensiuni, reprezentanții D.S.V.S.A. au dat și o amendă de 1.200 de lei. Potrivit unor surse, este vorba despre pensiunea Iuliana din Arefu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90