NOR CURIER 930X122

copertină

COPERTINA DE LA TEATRUL DE VARĂ DIN ŞTRAND, APROAPE GATA

Lucrările de reabilitare şi modernizare a Parcului Ştrand din Piteşti se apropie de final, parcul urmând să fie redeschis, după cum spunea viceprimarul Cornel Ionică, la finalul lunii în curs.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Un singur pod de peste lac dintre cele înlocuite – cel mai mare – nu are cale de rulare pentru a fi traversat în siguranţă, dar cât de curând va fi şi acesta gata. Aleile sunt deja pavelate, iar băncile noi au fost montate. De asemenea, şinele de cale ferată pentru trenuleţul atât de îndrăgit de copii au fost montate, iar acum este în curs de vopsire şi acoperişul mini-gării din parc. Şi lucrările de montare a unei copertine la Teatrul de Vară din Ştrand sunt aproape de final. Structura metalică a copertinei este ridicată, iar acoperişul va fi pentru aproape jumătate dintre locurile disponibile. În acest fel piteștenii vor putea asista la spectacole şi când vremea va fi ploioasă.

Lucrările se fac cu fonduri europene, în baza unui proiect elaborat de Primăria Piteşti în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană.

Citiți și: Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3