New Profesional Consult 930 x 122

David Marghidan

Copiii de AUR ai Argeșului!

Argeșul are cu ce să se mândrească. Doi foști elevi ai Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” din Pitești vor reprezenta România la concursul internațional Romanian Master of Mathematics 2024.

Citiți și: Pitești: Copil cum rar există! Emanuel Mazăre, Medalie de Argint la Olimpiada de Matematică

Este vorba despre Emanuel Mazăre (foto 1) și David Marghidan (foto 2), elevii brilianți despre care ePitești a scris în numeroase rânduri.

David Marghidan și directorul Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” – Marian Haiducu

Pitești: Copil cum rar există! Emanuel Mazăre, medalie de argint la Olimpiada de Matematică

Elev din Pitești, AUR la cea mai mare competiție internațională de matematică!

Pitești. Avem viitor! Elevi de la ”Mihai Eminescu”, în top Mondial!

Un elev piteștean a câștigat medalia de aur la Olimpiada Balcanică de Matematică

Emanuel Mazăre este în prezent elev al Colegiului Național Alexandru Odobescu Pitești, iar David Marghidan învață la un important liceu din Capitală – Liceul Internațional de Informatică din București.

Anunțul a fost făcut de directorul Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” din Pitești, Marian Haiducu. Acesta a ținut să le ureze mult succes foștilor săi elevi.

Şcoala Gimnazială ‘”Mihai Eminescu’” – Piteşti are doi foști elevi în lotul România (B) la RMM2024, un regal al matematicii internaționale organizat anual de România, un concurs la nivel de olimpiada internațională de matematică.

Succes David Marghidan (clasa a IX-a, ICHB) și Emanuel Mazăre (clasa a X-a, Colegiul Național Alexandru Odobescu Pitești)”.

Romanian Master of Mathematics 2024 se va desfășura în perioada 26 februarie – 2 martie. Concursul este la cea de-a 15-a ediție și se desfășoară în București.

Gazda competiției este Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu din București.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Elena B. spune:

    Mult succes în continuare si felicitări lor, părinților și profesorilor care s-au ocupat de educația lor !
    Să aibă grijă de sănătate și să nu uite niciodată de unde au plecat.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90