930 x122 grota rece

medalii aur

Elev din Pitești, AUR la cea mai mare competiție internațională de matematică!

Elev din Pitești, AUR la cea mai mare competiție internațională de matematică!

Citiți și: Pitești. Schimbare majoră la o școală importantă! S-au mobilizat și au reușit

Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” se poate mândri cu noi rezultate extraordinare.

Elevul David Vlad Marghidan a reușit să obțină Medalia de Aur la cea de-a 27-a ediție a Olimpiadei Balcanice de Matematică pentru Juniori.

Citiți și: Pitești: Schimbări decisive în zona Școlii ”Mihai Eminescu”, pentru eliberarea traficului

Această competiție gimnazială este considerată a fi cea mai dificilă la nivel internațional, iar faptul că David Vlad Marghidan a reușit să obțină Medalia de Aur este o confirmare că școala românească de matematică este pregătită să susțină elevi de nivel atât de înalt.

Reamintim faptul că aceasta nu este prima dată când David vine cu rezultate extraordinare.

Publicația noastră a relatat de curând că David, unul dintre matematicienii străluciți ai României, a obținut cel mai mare punctaj la barajul în urma căruia se selectează loturile naționale.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți re (citi) AICI: – Pitești. Avem viitor! Elevi de la ,,Mihai Eminescu”, în top mondial!

Elev din Pitești, AUR la cea mai mare competiție internațională de matematică!

,,Confirmarea excelenței vine de această dată de la Tirana (Albania).

David Vlad MARGHIDAN, elevul Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu Pitești, obține MEDALIA DE AUR la cea de-a 27-a ediție a Olimpiadei Balcanice de Matematica pentru Juniori #JBMO2023, cea mai înaltă competiție la nivel internațional, la nivel de gimnaziu.

Confirmare pentru școala româneasca de matematică, ce obține la aceasta ediție a competiției trei medalii de aur, doua de argint, una de bronz și locul II în clasamentul pe națiuni (la 7 puncte, în clasamentul general, față de Turcia).

Citește și: Pitești. Încântător! Copiii de la ,,Eminescu”, spectacol total!

Confirmare pentru școala argeșeană de matematică, pentru Școala Gimnazială Mihai Eminescu Pitești, care obține, al treilea an consecutiv, un rezultat de excepție la acest nivel internațional, după Medalia de Aur, Emanuel Mazăre #JBMO2021 (Chișinău) și Medalia de Argint, Emanuel Mazăre #JBMO2022 (Sarajevo).

Felicitări

David!

Mulțumim!”, transmite conducerea Școlii Gimnaziale ,,Mihai Eminescu”.

Sursă foto: Facebook

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Mara spune:

    Felicitări elevului (David Marghidan), felicitări profesorului (Marian Haiducu) si felicitări părinților!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3