New Profesional Consult 930 x 122

accident

COPIL MORT ÎN ACCIDENT

UPDATE 3: Copilul accidentat a murit la spital în cursul nopții. Polițiștii rutieri au schimbat încadrarea în ucidere din culpă. 

Citiți și: TUPEU MAXIM ÎN TRAFIC. A AJUNS ÎN BECIUL POLIȚIEI

UPDATE 2: Băiatul a fost transportat cu o ambulanță SMURD la București, fiind internat în Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”. 

UPDATE 1: Autoturismul era condus de o șoferiță (în vârstă de 26 de ani, din municipiul Curtea de Argeș), care se deplasa pe strada Calea Bascovului către zona CNCD. A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: UPDATE: TRAFIC RELUAT PE DN 7C

Un accident de circulaţie s-a produs în urmă cu puține minute pe strada Calea Bascovului din Piteşti, în zona Universităţii „Constantin Brâncoveanu”.

Potrivit Poliţiei Argeş, un băiat în vârstă de 14 ani, elev la o școală gimnazială din Pitești, a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa strada neregulamentar.

Copilul, cu politraumatisme, a fost preluat de un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă şi transportat la Spitalul de Pediatrie. Starea copilului este gravă, conform sursei citate.

Poliţiştii vor stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

Jupiter 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066