EcoMoto 930×122

cale ferată

„A CRĂPAT PODUL DE CALE FERATĂ DIN PRUNDU!”

Inundaţiile din ultima vreme, care au provocat pagube însemnate în Argeş în zone în care lumea se aştepta mai puţin, i-au speriat pe argeşeni.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Aşa se face că mai mulţi cititori ne-au semnalat faptul că podul feroviar de la intrarea în Piteşti, în Prundu, ar prezenta probleme de rezistenţă. „A crăpat podul de cale ferată din Prundu! Ne vom trezi că ne cad trenurile în cap!”, ne-a spus un cititor.

Am mers până în Prundu şi am verificat informaţia, observând, într-adevăr, crăpături pe pilonii de susţinere. Autorităţile fervoriare susţin că se fac verificări periodice şi nu ar fi nicio problemă cu podul respectiv, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui făcute analize mai amănunţite.

Citiți și: Dramă în Prundu!

Nu de alta, dar s-a văzut la ultimele inundaţii ce enorme dificultăţi pot genera precipitaţiile căzute în cantităţi record…

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90