New Profesional Consult 930 x 122

aleși locali

Cresc salariile aleșilor locali! Lefuri mai mari din banii noștri

Cresc salariile aleșilor locali! Lefuri mai mari din banii noștri

Citiți și: Vești importante despre salariile argeșenilor!

CCR a respins sesizarea Opoziției prin care contesta mărirea salariilor aleșilor locali cu aproximativ 10%. Decizia va duce la creșterea și altor categorii de indemnizații.

Legislativul a adoptat creșterea lefurilor pentru aleșii locali la finalul lunii septembrie 2022, informează adevărul.ro.

Citiți și: Se întâmplă la 1 iunie! Salariul pentru acești români crește

Decizia adoptării proiectului a fost ca urmare a presiunii venite dinspre primarii și șefii de Consilii Județene, care i-au avertizat că dacă nu vor lua măsuri privind pensiile și salariile, la următoarele alegeri nu vor mai mobiliza electoratul la urne

Primarii, viceprimarii, președinții și vicepreședinții de Consiliul Județean sau consilierii locali vor beneficia de aceste majorări.

Mai multe informații, AICI.

Foto: Descriptiv, sursă -wallstreet.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Florin spune:

    Le cresc cu performanta 0 la toate capitole primarul din or Costești nu merita degeaba e de 16 ani a făcut decât vechime ,Tot respectul de primarul din bradu e un om pentru cetateni

  • dau spune:

    La cât stress îndură săracii când fac toate mănăriile, nepotismele, când dau toate țepele, și când primesc șpăgile, e normal să le fie mărite salariile.

570 X 90 POSADA 3