930 x122 grota rece

alocații

CREȘTERE MAJORĂ LA ALOCAȚII

Creștere majoră la alocații. Alocaţiile copiilor ar putea creşte la 450 de lei. Mai mulţi senatori independenţi au depus un proiect legislativ în acest sens şi cer creşterea alocaţiilor cu 366 de lei, de la 1 ianuarie 2017.

Citiți și: Se schimbă tot! Permis de conducere de la 17 ani în România

În proiect se motivează pentru ce e nevoie de banii în plus: 30% pentru îmbrăcăminte, 30% pentru alimente, 25% pentru „bunuri care contribuie la educaţie” și 15% pentru tabere sau excursii educaţionale.

Parlamentarii spun că banii necesari ar putea proveni dintr-o „taxă de responsabilizare”. Este vorba de un bir în cuantum de 0,91% care, în opinia inițiatorilor, ar trebui aplicat cifrei de afaceri a companiilor cu capital străin care importă mărfuri care pot fi produse şi în România (în principal, supermarketurile cu capital străin şi companiile care au preluat exploatarea şi distribuirea resurselor naturale ale României). Deputații vor avea votul decisiv în cazul acestui proiect. (Sursă: digi24.ro, titlu și editare: ePitesti.ro)

Citiți și: Admitere la liceu fără examen

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90