930 x122 grota rece

crima

Crimă din gelozie, la locul de muncă!

Luni, 9 ianuarie, doi bărbați s-au luat la ceartă în timp ce se aflau la locul de muncă. În urma scandalului, unul dintre ei, în vârstă de 50 de ani, și-a pierdut viața după ce a fost înjunghiat de mai multe ori, notează Observatornews.ro.

Citiți și: Crimă la un hotel de lux! Alex Velea, fotografiat cu suspecții înainte de tragedie

Echipajele medicale ajunse la fața locului au încercat să îl salveze, dar a fost în zadar. Tot ce au putut face a fost să constate decesul.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, cei doi bărbaţi urmau să intre în tura de dimineaţă, iar agresiunea s-ar fi petrecut în clădirea din spate, în vestiarul societății.

Citiți și: Exclusiv. Misterul crimei a fost deslușit: fiul și-a omorât tatăl! În Argeș au găsit doar mâna

Nu se cunoaște în mod oficial motivul pe care l-a avut agresorul, însă o ipoteză pe care o iau în calcul oamenii legii este aceea a unei crime pasionale. Gelozia ar putea să fie cea care l-a mânat în atacul furibund, mai notează sursa citată.

Se pare că soția atacatorului se vedea pe ascuns cu victima, în condițiile în care toți trei munceau la aceeași fabrică.

Oamenii legii l-au reținut pe agresor și fac cercetări în acest caz.

Foto descriptiv: Evenimentul Zilei

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90