Donaris 930 x 122

crima

Crimă INIMAGINABILĂ! O copilă de 14 ani a fost ucisă pentru o iubire neîmpărtășită!

Crimă INIMAGINABILĂ! O copilă de 14 ani a fost ucisă pentru o iubire neîmpărtășită!

Citiți și: Crimă la un hotel de lux! Alex Velea, fotografiat cu suspecții înainte de tragedie

A plătit cu viața pentru o iubire neîmpărtășită. A fost cel mai urât final de an pentru o copilă de 14 ani, care a fost ucisă de cel mai bun prieten din răzbunare.

Anul 2022 s-a încheiat cu o tragedie îngrozitoare într-un centru de copii din Botoșani. După ce au crescut împreună și au trecut prin multe greutăți, Maria Alexandru, o copilă de 14 ani, a fost ucisă de cel care voia să-i devină iubit.

Citiți și: Exclusiv. Misterul crimei a fost deslușit: fiul și-a omorât tatăl! În Argeș au găsit doar mâna

Fata de 14 ani ieșise la colindat alături de fratele ei mai mic, care a ajuns să fie martor la uciderea surorii lui într-un mod inimaginabil. Băiatul cu care a crescut la centrul de copii, care i-a fost cel mai bun prieten ani de zile și care voia să-i devină și iubit, este cel care a omorât-o fără milă, ca să se răzbune pentru refuz.

Citește, toată știrea, AICI – Noi detalii despre Maria, copila de 14 ani din Botoșani, care a plătit cu viața pentru iubirea neîmpărtășită. Cine e tânărul care a ucis-o cu zeci de lovituri de cuțit

Sursă: româniatv.net

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90