930 x122 grota rece

alcadibo

CRIMĂ LA HOTEL ALCADIBO. DOLIU LA LEONI

Crimă la hotel Alcadibo. Doliu la Leoni. Un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna Jupânești din județul Gorj și-a pierdut aseară viața în urma unui scandal care a avut loc într-o cameră a hotelului Alcadibo din Pitești.

Citiți și: Crimă la un hotel de lux! Alex Velea, fotografiat cu suspecții înainte de tragedie

Presupusul agresor ar fi un tânăr de 20 de ani, Marian Daniel P., tot din județul Gorj, din municipiul Târgu Jiu. Ambii erau angajați ai societății Leoni Piteşti (fabrică producătoare de cabluri pentru industria auto) și erau cazați la hotel Alcadibo.

Cei doi ar fi băut și s-ar fi certat, iar tânărul l-ar fi lovit cu pumnii pe bărbatul de 43 de ani. Angajații hotelului au auzit scandalul și au anunțat incidentul la 112. Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului și a constatat decesul.

Citiți și: Exclusiv. Misterul crimei a fost deslușit: fiul și-a omorât tatăl! În Argeș au găsit doar mâna

Potrivit Poliției Argeș, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș pentru audieri și apoi Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3