SMART KIDS 930X122

bărbat înjunghiat

Crimă la nuntă! Bărbat înjunghiat și lăsat să moară în fața restaurantului

Bărbat înjunghiat și lăsat să moară în fața restaurantului.

Citiți și: Pericol uriaș în Pitești. Bărbat înjunghiat în Centru!

Update, 30 mai, ora 08:41

Bărbatul care a fost înjunghiat în timp ce se afla la nuntă a murit la spital. Criminalul a fugit iniţial, dar ulterior s-a predat, notează Observatornews.ro

Este vorba despre un bărbat de 34 de ani care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citiți și: Imagini teribile! Un bărbat a fost înjunghiat

Procurorii au deschis un dosar pentru omor.

Potrivit sursei citate, conflictul ar fi reizbucnit pe fondul unor certuri mai vechi.

Știrea inițială, 29 mai, ora 08:42 – Bărbat atacat la nuntă! A fost înjunghiat în fața restaurantului

Duminică noaptea, un bărbat de aproximativ 45 de ani a fost înjunghiat în timp ce se afla la nuntă. Acesta a fost atacat în fața restaurantului unde se ținea petrecerea, notează Stirileprotv.ro

Nuntașii au fost cei care au alertat autoritățile, atunci când au descoperit că bărbatul zăcea aproape fără suflare în apropierea localului.

Potrivit sursei citate, patronul localului susține că suspectul nu s-ar număra printre cei care au luat parte la eveniment.

Surse din poliție spun că invitatul venise la petrecere cu fratele și cumnata lui, dar nimeni nu știe exact cu cine s-ar fi certat și care ar fi fost motivul disputei.

„Nu am aflat pur și simplu nimic, decât că două persoane se ceartă afară și când am ieșit afară, una dintre persoane era căzută și înjunghiată. Cealaltă persoană nu știu cine este, nu am văzut-o, nu o cunoaștem. Cel căzut era de la eveniment, dar în restaurant nu s-a întâmplat nicio discuție, nicio ceartă. Agresorul nu-i de aici, nu știm de ce s-au certat și ce s-a întâmplat”, a declarat patronul restaurantului, conform sursei citate.

Echipajele de salvare sosite la fața locului au reușit să îl stabilizeze pe bărbat, care a fost transportat apoi la spital.

Polițiștii au luat probe și încearcă să îl găsească pe agresor.

Sursă foto: Stiri pe surse

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Bob spune:

    Când vor hotărâ cei din guvern sa schimbe codul penal? Deja e plina țara de cuțitarii.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90