930×122 CAPRA 5

bărbat înjunghiat

Scene șocante! Atac cu armă albă într-un restaurant! Un client a fost înjunghiat

Scene de groază într-un restaurant din Suceava. Un tânăr de 23 de ani a intrat în incinta localului cu o armă albă și a început să-i amenințe pe angajați, notează StirileProTv.

Citiți și: Pericol uriaș în Pitești. Bărbat înjunghiat în Centru!

Potrivit sursei citate, individul era pus pe scandal deoarece nu a fost angajat acolo, după o pregătire de 2 zile.

Un client al restaurantului l-a scos pe tânăr afară din local să îl calmeze, moment în care a fost înjunghiat de mai multe ori de către acesta.

Citiți și: Imagini teribile! Un bărbat a fost înjunghiat

Victima, în vârstă de 38 de ani, a ajuns la Urgențe cu șoc hemoragic, având mai multe plăgi tăiate la nivel cranian, cervical posterior, torace posterior, precum și la brațul stâng.

Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava: „Agresorul a fost identificat la fața locului, a fost încătușat și preluat în custodie de polițiști fără incidente, fiind transportat la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru audieri.”

La acest moment, în dosar se fac cercetări pentru tentativă de omor. Dacă va fi găsit vinovat, agresorul riscă până la 20 de ani de închisoare.

Sursă foto: Dobrogea Tv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3