New Profesional Consult 930 x 122

ajuns

Crimă șocantă de Crăciun! Și-a decapitat vecinul cu o drujbă și a fugit!

Update, 27 decembrie, ora 08:12

Tânărul de 25 de ani, care și-a omorât vecinul cu o drujbă în ziua de Crăciun, a fost prins de polițiști, în cursul serii de luni.

Citiți și: Lovitură de milioane de lei! Ce urma să ajungă în țară

Acesta a fost depistat de o echipă formată din polițiști și jandarmi, în apropierea comunei Călărași.

După crimă, tânărul a încercat să se ascundă la o stână unde lucrase în trecut. Mai mult decât atât, acesta a încercat să vândă arma crimei, notează cotidianul Gândul.

Citiți și: Detalii înfiorătoare din anchetă! Fiul și-a omorât tatăl: mâna victimei, găsită în Argeș

„A fost și la băiatul meu ăla mare, s-a dus și i-a zis «nu vrei să cumperi o drujbă»? «Nu cumpăr că am nouă, dar văd că are sânge pe ea». Nu a spus nimic”, povestește săteanul.

Știrea inițială, 26 decembrie, ora 11:05 – Alertă! Un criminal periculos este în libertate!

Alertă! Un criminal periculos este în libertate! Suspectul este un tânăr de 25 de ani, care a fugit după comiterea faptei, transmite digi24.ro.

În prezent este căutat de polițiști. Victima este un bărbat de 57 de ani, găsit mort în locuința sa din Călărași – Dolj. O vecină  l-a găsit și a anunțat autoritățile.

„În fapt, în cursul nopții de 24/25 decembrie a.c., bărbatul de 57 de ani, împreună cu alți doi bărbați, din aceeași localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuința victimei, iar la un moment dat, unul dintre cei doi bărbati, în vârsta de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure și cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei”, transmit polițiștii doljeni, care au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

Foto descriptiv: Observator

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90