EcoMoto 930×122

crima

Crimă! Tânără ucisă chiar de ziua de naştere, de fostul iubit, sub privirile invitaților!

O tânără în vârstă de 33 de ani a fost atacată și ucisă de către fostul iubit, chiar de ziua ei de naștere.

Citiți și: Crimă la un hotel de lux! Alex Velea, fotografiat cu suspecții înainte de tragedie

Femeia a fost înjunghiată cu un cuțit înainte să înceapă petrecerea, iar loviturile care i-au adus moartea le-a primit chiar sub privirile primilor invitaţi sosiţi la petrecere, notează ObservatorNews.ro.

Crima șocantă a avut loc în București.

Citiți și: Exclusiv. Misterul crimei a fost deslușit: fiul și-a omorât tatăl! În Argeș au găsit doar mâna

Cu ocazia împlinirii celor 33 de ani, tânăra organizase o petrecere la ea acasă. Înaintea invitaților însă, la ușă a bătut fostul iubit, de care se despărțise de ani buni. Bărbatul a scos cuțitul și a înjunghiat-o.

Potrivit sursei citate, primul invitat care a ajuns a văzut-o în scara blocului rănită şi strigând după ajutor. În acel moment, agresorul a mai lovit-o de câteva ori cu cuţitul.

Bărbatul muncea în Italia, iar în urmă cu patru zile s-a întors în țară. De când a ajuns în România, acesta a tot încercat să se împace cu femeia, iar aceasta a cedat în cele din urmă şi a decis să îi mai dea o şansă.

Prietenii spun că erau destul de apropiați în ultimele zile și păreau fericiți.

Acesta ar fi fost doar un paravan pentru a-și duce planul la bun sfârșit. Potrivit prietenilor, crima este una cu premeditare.

A avut-o premeditată. El ne-a sunat şi a zis că o omoară. Asta când era el în Italia, adică acum patru zile”, a declarat unul dintre prietenii victimei pentru sursa citată.

După săvârşirea faptei, agresorul a rămas în apartament până la sosirea poliţistilor şi a recunoscut că şi-a ucis fosta iubită. Acesta riscă acum până la 20 de ani în spatele gratiilor, pentru omor calificat.

Foto descriptiv: Jurnalul Olteniei

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3