Donaris 930 x 122

aniversare fc argeș

Cristian Gentea: „Ei au scris istoria! Noi i-am onorat!”

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a transmis un mesaj cu privire la evenimentul organizat ieri, în cinstea FC Argeș.

Citiți și: Gentea îl distruge pe arhitectul Ghiță: „A zis că nu are nevoie de bani, că are prea mulți!”

Echipa din Trivale a aniversat sâmbătă, 7 mai, 50 de ani de la câștigarea Primului Titlu de Campioană a României.

„Ei au scris istoria!

Citiți și: Mega transfer la FC Argeș!

Noi i-am onorat!

Am fost bucuros și extrem de onorat să îi revăd pe campionii noștri, după 50 de ani de la câștigarea primului Titlu de Campioană a României pentru FC Argeș!

Din păcate, mulți dintre idolii de atunci nu mai sunt printre noi…

1972 a fost un moment reper în istoria fotbalului românesc, de cotitură pentru istoria clubului nostru.

Prezența președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, respectiv a secretarului general al Federației Române de Fotbal, Gabriel Bodescu, la evenimentul nostru demonstrează importanța acelui titlu pentru toți cei care cunosc și iubesc fotbalul, dar mai ales pe FC Argeș.

Este datoria mea și a noastră, a piteștenilor, să onorăm gloriile locale, pe cei care ne-au scris istoria, să vi-i prezentăm celor care sunteți mai tineri și împreună să întărim spiritul alb-violet, în speranța că vom reedita performanțele de odinioară!

Faptul că avem și două proiecte pe care municipalitatea le pregătește: o bază sportivă în Parcul Ștrand, respectiv noul stadion din Trivale, cel care a intrat în linie dreaptă prin preluarea terenurilor, demonstrează că Primăria și Consiliul Local Pitești susțin performanța!

Nu ne interesează să facem doar act de prezență în competiții!”, a scris edilul pe Facebook.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

6 comentarii

 • Șasezero spune:

  Să joace în tricourile de campioni acești nesimțiți, acești mercenari, acești fatai, mezacoli și raynovi, este o jignire adusă campionilor din 1972 și 1979. Au murdarit nu numai tricourile ci și istoria clubului. A semnat prepeliță? Să fugă repede cu toți păcălicii din jurul lui. Niște gunoaie!

 • Andrei spune:

  Va dați mari cu copii îmbrăcați la fel. A cumpărat Primaria un tricou sau un treining la un copil. Noroc cu părinții ca susțin tot

 • Dincă spune:

  Ce echipă de tembeli se laudă cu ce au realizat marii fotbaliști dirijați de Gicu Dobrin. Ăștia de acum joacă pe zeci de mii de euro, atunci se juca pe onoare, pe medalii și pe diplome. Dar erau fotbaliști, nu maimuțoi. Atunci primul-secretar al județului nu apărea în presă, nu-și dădea cu părerea despre fotbaliștii, acum primarul stăpânește echipa și vorbește ca și cum ar folosi banii lui personali. Se dă jupân al clubului, uită că a fost ales doar primar. Chestie de grandomanie, de megalomalism, de minimă modestie. Finalul? El că toți predecesorii lui, echipa în B și apoi în C, din păcate.

 • Prepe spune:

  Avem în oraș atâțea oameni de fotbal, că am ajuns să ne reprezinte Vladoiu, care a lins blidele pe la Strada, Dinamo, Rapid, adică dușmanii Argeșului lui Dobrin. Are salariu de 5000 de euro net pe lună, doar pentru că răspunde regulamentar cu. ,,Să trăiți”. În rest, mediocritate, iar banii piteștenilor sunt gestionați prost de o gașcă de profitori politici și cu interese în energie. Vorbește multi prost și fără rost, unul Tudose care nu știe bine la câte porți se joacă fotbalul, dar îi șoptește specialistul Gentea, viitorul groparul al Argeșului. Miroase oricum nasol.

 • Andrei spune:

  Domnul Primar nu angajează oameni cu coloana vertebrală, vrea numai pupincuristi și sifoane.

 • Escu spune:

  Nenea antrenorul de cuvânt mai lasă bre fotbalul și mai repara și străzile ca e plin orașul de gropi…

Donaris 570×90