930×122 POSADA 5

cristian gentea

Cristian Gentea, întâlnire la Primărie cu directorii școlilor din Pitești

Astăzi, 09 martie 2022, la Primăria Municipiului Pitești, a avut loc o întâlnire între primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, și directori ai unităților de învățământ din Pitești.

Citiți și: Gentea îl distruge pe arhitectul Ghiță: „A zis că nu are nevoie de bani, că are prea mulți!”

Alături de edilul municipiului, au fost prezenți viceprimarii Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu, precum și inspectorul școlar general, Alina Manea.

Citiți și: Mega transfer la FC Argeș!

Întâlnirea a fost organizată în vederea semnării contractelor de management administrativ financiar de către cei 29 de directori ai unităților de învățământ preuniversitar de stat (grădinițe, școli, licee), care, în urma validării rezultatelor concursului organizat pentru ocuparea acestei funcții, au primit decizia de numire în funcție.

Au fost prezentate strategiile municipalității privind investițiile, reparațiile și modernizările programate spre realizare, în acest an, în unitățile de învățământ piteștene. S-a subliniat rolul și responsabilitatea directorilor în calitate de administratori direcți ai școlilor.

A fost lansată, de asemenea, invitația participării și implicării elevilor piteșteni la manifestările prilejuite de festivalul Simfonia Lalelelor.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90