Donaris 930 x 122

cristian gentea

Cristian Gentea, întâlnire la Primărie cu directorii școlilor din Pitești

Astăzi, 09 martie 2022, la Primăria Municipiului Pitești, a avut loc o întâlnire între primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, și directori ai unităților de învățământ din Pitești.

Citiți și: Gentea și-a depus candidatura oficial! Mînzînă i-a fost alături!

Alături de edilul municipiului, au fost prezenți viceprimarii Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu, precum și inspectorul școlar general, Alina Manea.

Citiți și: Pitești/EXCLUSIV. Absolut scandalos ce face acest om! INCREDIBIL! Video

Întâlnirea a fost organizată în vederea semnării contractelor de management administrativ financiar de către cei 29 de directori ai unităților de învățământ preuniversitar de stat (grădinițe, școli, licee), care, în urma validării rezultatelor concursului organizat pentru ocuparea acestei funcții, au primit decizia de numire în funcție.

Au fost prezentate strategiile municipalității privind investițiile, reparațiile și modernizările programate spre realizare, în acest an, în unitățile de învățământ piteștene. S-a subliniat rolul și responsabilitatea directorilor în calitate de administratori direcți ai școlilor.

A fost lansată, de asemenea, invitația participării și implicării elevilor piteșteni la manifestările prilejuite de festivalul Simfonia Lalelelor.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3