EcoMoto 930×122

cristian gentea

Cristian Gentea: „Problemele au soluții cât timp ne implicăm și muncim”

Primarul Cristian Gentea continuă întâlnirile cu cetățenii din municipiul Pitești.

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Ieri, 20 iulie, edilul s-a întâlnit cu reprezentanții cetățenilor din cartierul Tudor Vladimirescu, pentru a discuta despre problemele pe care le întâmpină și pentru a găsi soluții.

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

„Cetățenii din Tudor Vladimirescu, reprezentați de președinții și administratorii a 60 de asociații de proprietari, au fost ascultați de echipa extinsă administrativă ce mă însoțește în fiecare cartier din municipiu!

Problemele au soluții cât timp ne implicăm și muncim pentru un oraș mai curat, mai dezvoltat.

În Tudor Vladimirescu, la fel ca și în celelalte cartiere prin care am trecut deja, revenim trimestrial, cu rezultate și disponibilitate de a continua ce am început”, a declarat Cristian Gentea.

Astăzi, primarul Piteștiului va fi în cartierul Prundu pentru o întâlnire cu reprezentanții cetățenilor de acolo. Acesta va fi însoțit de directorii și șefii din societățile și departamentele primăriei.

Aceste întâlniri sunt permanente și vor continua în fiecare cartier al orașului, prin rotație, astfel încât fiecare solicitare primită din partea cetățenilor să fie analizată și soluționată.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3