930 x122 grota rece

cristian gentea

Cristian Gentea s-a vaccinat cu doza „booster”, anunţă şi câtă lume a venit ieri la Centrul din Piteşti

Cristian Gentea anunţă că, în cursul zilei de ieri, s-au vaccinat 940 de persoane la Centrul de Vaccinare din Piteşti, de lângă sediul Poliţiei Locale – bulevard Eroilor.

Citiți și: Spectacol total! Eveniment de excepție la Pitești!

Totodată, primarul Piteştiului a publicat un mesaj prin care subliniază efectele grave ale pandemiei şi sugerează că singura modalitate de întoarcere la normalitate este vaccinarea.

„Prea multă suferință, prea multe familii în doliu! Eu m-am vaccinat cu cea de a III-a doză, în urmă cu 3 săptămâni și le transmit tuturor celor care au dubii că vaccinurile funcționează!

Citiți și: Vestea momentului de la Publitrans! Acum s-a anunțat!

Sunt 2 ani de când trăim coșmarul pandemiei, ne amintim cu câtă groază am asimilat imaginile morții din Italia și din toată lumea, sperând ca România să fie bine! Cât de mult ne doream, fiecare izolat în casă, să ne îmbrățișăm părinții sau copiii de Paști!

Așteptam cu nerăbdare vaccinul salvator și speram, tot fiecare în parte, să fim cât mai repede imunizați pentru a ne întoarce la liniște, la muncă, la viața comună cu tot ce are ea excepțional și motivant!

Și ce am făcut? Unde am ajuns astăzi?

În ultimele zile au murit zeci de piteșteni, e ca și cum în cartierul tău dispare brusc o scară de bloc! Au murit și tineri, de 20 sau 30 de ani, fără alte boli, dar nevaccinați!

În acest moment, în Pitești, sunt funcționale 3 centre de vaccinare: Policlinica Spitalului Militar (J&J și Pfizer), Unitatea de cazare tip hotelier U.A.T. de lângă Poliția Locală (J&J și Pfizer) și Muntenia Hospital (Zeneca, J&J).

Vă dau o veste care pe mine mă încurajează să sper: sâmbătă, 23 octombrie, s-au vaccinat 940 de persoane numai la Unitatea de cazare tip hotelier U.A.T.! Ca primar, îmi doresc să fim protejați și liniștiți! Să ne întoarcem la normalitatea pe care am pierdut-o la începutul anului 2020.

 

 

Pentru mine, vaccinarea înseamnă responsabilitate față de viața noastră și a celor de lângă noi!”, a transmis primarul Gentea, pe pagina personală de Facebook.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

5 comentarii

  • ggg spune:

    Mda, daca nu iei in calcul cozile si imbulzeala prin care covidul prospera la usile centrelor de vaccinare, totul e ok. Tu, desigur, ai intrat cu prioritate, fara sa stai la coada, asa ca exemplu tau e minunat! Nu esti bugetar, nu esti pilos, vaccineaza-te pe riscul tau stand in ingramadeala aia…

  • CATAFCA spune:

    Acum 3 săptămâni când a făcut doza 3 nu era îmbulzeală la centrele de vaccinare ,chiar bătea vântul, vorbești să te afli în treabă !

  • ggg spune:

    Catafca, ai dreptate, mea culpa, n-am citit atent ce a zis… Dar problema de fond exista chiar si asa… In loc sa iasa sa cotcodaceasca spre lume ca s-a vaccinat, primarul putea sa se laude cu altceva, ceva ce conta, cu faptul ca a organizat mai multe centre de vaccinare la Pitesti, pentru ca lumea sa nu se mai ingramadeasca… Si referitor la cealalta problema, bugetar-pilos, ce mama dracului sa mai vorbim, chiar crezi ca nu am trait in tara asta? Uita-te la rahatul de hotarare cu restrictii data de guvern: daca esti nevaccinat nu ai voie in institutiile publice, dar angajatii bugetari nevaccinati au voie. Eu, nevaccinat, desi platesc taxe precum toti ceilalti, nu am voie sa-mi rezolv o problema birocratica (spre exemplu sa imi inmatriculez masina sau sa depun acte la primarie pentru orice), dar un bugetar nevaccinat are voie. Asa ca nu mai incerca sa-l aperi pe acest primar, e din tagma politicienilor care au nenorocit Romania in ultimii 30 de ani, nu e cu nimic diferit de ceilalti, indiferent de partid (ba chiar, daca ma gandesc bine, pentru pitesteni el este chiar mai rau, consuma banii orasului pentru fotbal, ia hotarari contra populatiei -vezi haosul sensurilor unice din Gavana- etc… Il detest pe acest primar mai mult decat pe Pendiuc cel corupt, mai mult decat pe Ionica Cornel, ala care n-a facut absolut nimic in afara faptului ca si-a incasat salariul… Primarul asta, Gentea, actioneaza impotriva cetatenilor, ceea ce e mai rau…

  • CATAFCA spune:

    👍

  • CATAFCA spune:

    De acord total cu părerea despre cei doi foști primari de tristă amintire….cu actualul zic să mai avem răbdare , personal i-am sesizat anumite nereguli din oras pe care le-a soluționat promt, eu zic că are ceva mai multă inițiativă si e de puțin timp primar…e părerea mea !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90