930 x122 grota rece

criză alimentară

„Criza cea mai mare este cea triplă: financiară, energetică și alimentară. Vor afecta milioane de oameni!”

Criza din Europa care ne va afecta pe toți!

Citiți și: Oare vine criza?

Avertisment venit din partea unui înalt reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe. Următoarele luni vor fi necruțătoare deoarece ne vom confrunta cu cu un tsunami de crize.

Josep Borrell îi sfătuiește pe cetățenii europeni să rămână uniți pentru a depăși aceste provocări.

Citiți și: Cresc taxele și impozitele!

Josep Borrell este un politician spaniol-argentinian, care servește ca Înalt Reprezentant al Uniunii pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate de la 1 decembrie 2019, conform Wikipedia. Mai multe detalii despre Josep Borrell, AICI.

Criza cea mai mare este cea triplă: financiară, energetică și alimentară. Aceste trei elemente împreună vor afecta milioane de oameni. Care este răspunsul nostru la această lume tulburată: emergența Chinei, crize peste tot, criza triplă care ne pândește.

Cred că noi, ca europeni, ar trebui să fim mai puțin naivi, să înțelegem lumea mai bine așa cum e. Trebuie să fim mai uniți!”, a declarat Josep Borrell.

Sursă: antena3.ro

Foto: digi24.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90