NOR CURIER 930X122

amenda

Culmea nesimțirii! Și-a descărcat gunoaiele din mașină direct pe trotuar, apoi și-a văzut de drum

Șoferul unei autoutilitare a fost surprins descărcându-și gunoaiele din mașină, direct pe trotuar.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

S-a întâmplat pe raza orașului Mioveni, în zona podului de la Kaufland.

Șoferul a fost surprins în fapt de operatorii-dispeceri pe camerele de supraveghere amplasate în zonă.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Aceștia au sesizat ulterior Poliției Locală Mioveni, iar autoutilitara a fost introdusă în sistemul de recunoaștere numere înmatriculare, fiind sesizată prezența acesteia pe raza orașului câteva zile mai târziu.

Astfel, șoferul a fost identificat și amendat.

Întâmplarea a fost făcută publică pe pagina de Facebook a instituției.

„Poți să fugi, dar nu poți să te ascunzi de amendă!

Compartimentul Supraveghere Video reprezintă un vector important și extrem de util prin care, deseori, atât Poliția Română, cât și Poliția Locală Mioveni reușesc să obțină informații prețioase, dar și să rezolve rapid și eficient numeroase sesizări.

Spre ghinionul lui, șoferul unei autoutilitare a fost observat de operatorii-dispeceri, pe camerele de supraveghere, în timp ce abandona direct pe trotuar, în zona podului de la Kaufland, mai multe deșeuri inclusiv un sac de gunoi, apoi și-a continuat drumul.

Sesizarea a fost transmisă către lucrătorii Poliției Locale, iar autoutilitara a fost introdusă în sistemul de recunoaștere numere înmatriculare, fiind sesizată prezența acesteia pe raza orașului câteva zile mai târziu.

De aceasta dată Poliția Locală l-a identificat pe șofer, care a fost sancționat conform HCL80/2019 cu amendă în valoare de 500 lei.” a fost mesajul transmis de Poliția Locală Mioveni – ARGEȘ în dreptul fotografiilor care îl surprind pe șofer ”în acțiune”.

Sursă foto: Facebook Poliția Locală Mioveni – ARGEȘ

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90