Donaris 930 x 122

băut

Culmea tupeului! Șofer prins băut la volan, de două ori într-o zi

Culmea tupeului! Șofer prins băut la volan, de două ori într-o zi

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Un bărbat de 35 de ani a fost reținut de polițiști. A fost prins conducând beat. De două ori într-o zi.

Și tot de atâtea ori a refuzat să îi fie prelevate probe biologice.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Ieri, 27 februarie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii de la Secția 2 Pitești au depistat un bărbat de 35 de ani, din Ștefănești, care a condus un autoturism, pe str. Paltinului din municipiul Pitești.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că se afla sub influența alcoolului. Valoarea era mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul în cauză a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, conform art. 337 din Codul Penal.

Iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

De asemenea, în aceeași seară, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au depistat pe același bărbat, în timp ce conducea un autovehicul pe str. Coasta Câmpului de pe raza localității de domiciliu.

Iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că se afla sub influența alcoolului, valoarea fiind mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Culmea tupeului! Șofer prins băut la volan, de două ori într-o zi

De asemenea, bărbatul în cauză a refuzat, din nou, recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept și refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Azi-noapte, după administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.”, a transmis Poliția Argeș.

Astăzi, va fi prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto: Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90