930 pe 122 COSTACHE

bmw

Cum demonstrezi că ai trecut pe galben când polițistul spune că ai trecut pe roșu!

Cum demonstrezi că ai trecut pe galben când polițistul spune că ai trecut pe roșu!

Citiți și: Șoferii pot ignora culoarea roșie a semaforului! Situațiile excepționale

Un șofer de BMW care a fost amendat pentru că a trecut pe roșu a reușit să demonstreze în instanță că a trecut, de fapt, pe galben, informează Ziare.com.

Acesta fusese amendat în București cu 580 de lei și lăsat fără permis pentru că a trecut pe roșu.

Citiți și: Șofer începător cu BMW, accident șocant! Avea o viteză năucitoare

Șoferul a obținut câștig de cauză cu ajutorul unui martor care a „semănat” îndoieli în mintea judecătorului.

Varianta șoferului a fost confirmată de pasagerul din dreapta care a declarat în instanță că „ca mașina în care se afla alături de petent a trecut intersecția pe culoarea galbenă a semaforului, la fel cu mașina din fața lor și cea din spatele lor”.

De asemenea, martorul a mai declarat că „autoturismul nu se putea opri în condiții de siguranță la culoarea galbenă a semaforului, întrucât, dacă ar fi frânat ar fi intrat mașina din spate în mașina lor”.

Brigada Rutieră a cerut menținerea procesului-verbal arătând că „simpla negare a petentului, în sensul că fapta reţinută în sarcina sa nu corespunde realităţii, nu îl exonerează de răspundere şi nu înseamnă că nu a săvârşit contravenţia”.

Judecătorul a considerat însă că martorul a fost sincer și a anulat procesul-verbal de contravenție pe baza declarației pasagerului din dreapta, care a confirmat varianta șoferului.

Detalii, AICI – Cum demonstrezi că ai trecut pe galben când polițistul spune că a fost roșu. Metoda folosită cu succes de un șofer cu BMW 

Foto: Stiripesurse.ro/Descriptiv

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90