930×122 CAPRA 5

cristian gentea

CUM PUTEȚI TRIMITE SESIZĂRI NOULUI PRIMAR AL PITEȘTIULUI

Administrația noului primar Cristian Gentea a început implementarea unei noi viziuni pentru Pitești, diferită de ceea ce a fost în trecut.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor
„În următoarea perioadă, veți constata eforturile și munca depuse de primar și angajații primăriei pentru schimbările în bine așteptate și dorite de noi toți, iar acestea se vor vedea în timp. Comunitatea va căpăta identitate și, treptat, în fiecare zi, vom crește încrederea și respectul reciproc.
În acest sens, vă invităm să construim împreună căi de comunicare profesioniste, eficiente, care să vină în sprijinul dumneavoastră, prin care să putem primi operativ sesizările cetățenilor și să le trimitem în lucru pentru a rezolva problemele anunțate.
Pe termen scurt, pentru 3-6 luni, vă solicităm să trimiteți sesizările pe messenger, în inboxul paginii de facebook a Primăriei Municipiului Pitești. De aici, vor fi urgent direcționate către serviciile sau direcțiile de resort. Trebuie să înțelegeți că sunt foarte multe probleme și că există o prioritizare de rezolvare, însă toate vor fi analizate și vor intra în lucru. Postările dumneavoastră în diverse grupuri pe rețele de socializare sunt dificil de monitorizat, consumă resurse importante de timp și efort, sunt, deci, ineficiente. Vă mulțumim pentru suport și implicare!
Pe termen lung, avem în proiect crearea unor platforme de comunicare moderne, adaptate secolului XXI, de la site performant cu informații care dovedesc transparența totală a guvernării locale publice, la aplicații de tip Pitești APP pe smartphone etc.
Fiecare zi este folosită de reprezentanții noii administrații pentru a-i mulțumi pe cetățeni, pentru a răspunde nevoilor urgente acumulate în timp și, în paralel, pentru a dezvolta prin strategii inteligente Piteștiul și a-l transforma în orașul pe care îl dorim cu toții”, anunță Primăria Pitești.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Iliescu Paul spune:

    De 6 luni trimit sesizări la Apa Canal sa.mi schimbe apometrul de la subsol pt ca ori nu.i citit ori e defect! Am bransament individual dar am păstrat si apometrul din casa. Imi vine factura de plata pt 5…7mc apa rece lunar iar in casa imi arata max 1.5mc. Sunt o singură persoană. Primesc răspunsuri la mișto. Iliescu Paul.Pitesti.str.Stejarului.bl A25.sc D ap 15. Tel 0735151100

  • Liliana spune:

    Cetățenii pun separat deșeurile de plastic și hârtie, dar salubritate 2000 le colectează amestecate. E corect? De ce nu vin cu o mașină specială sa colecteze aceste deșeuri? Poate faceți dvd ceva in acest sens, mai ales că acumplatesc toți cetățenii taxa de habitat.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3