New Profesional Consult 930 x 122

estimări de vreme

CUM VA FI VREMEA DE CRĂCIUN, ÎN ARGEȘ

După ce, în primele două zile ale acestei săptămâni, vremea a fost caldă, cu o medie regională a maximelor de 7…8 grade, în perioada 16-19 decembrie aceasta va scădea spre valori de 4…5 grade. Săptămână viitoare (21-27 decembrie) va fi caracterizată, ziua, de temperaturi medii relativ constante, în jurul a 5…6 grade.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

„Regimul termic nocturn nu va avea variații semnificative, astfel, minimele vor fi cuprinse în medie între -2 și 2 grade (peste normele climatologice), cu posibilitatea unor valori mai scăzute (și sub -4 grade) în nopțile din perioada 23-27 decembrie.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor, slabe cantitativ, va fi în creștere în intervalul 20-27 decembrie, dar burniță și ploi slabe se pot semnala, trecător, și în prima săptămnână de prognoză”, anunță ANM.

Citiți și: Vremea de Paște: temperaturi incredibile! ANM a publicat prognoza

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3