EcoMoto 930×122

black friday

Curierii au livrat peste 2 milioane de colete în weekend-ul de Black Friday

Curierii au livrat peste 2 milioane de colete în weekend-ul de Black Friday.

Citiți și: Un curier și-a furat singur coletele și a anunțat că a fost jefuit. Pagubă de 100.000 €

Deși promoțiile și ofertele de Black Friday sau de sărbători reprezintă un adevărat motiv de bucurie pentru cumpărători, pentru curieri această perioadă este una de foc.

Acum, foarte mulți români preferă să-și facă cumpărăturile online. Pandemia a fost unul dintre factorii care au accelerat acest trend.

Citiți și: La ATVRom, Black Friday e pe bune!

Conform Agerpres care citează o analiză a platformei Innoship, publicată astăzi, peste două milioane de comenzi au fost predate de companiile de retail din România la curieri, în weekend-ul de Black Friday 2021 (12 noiembrie – 14 noiembrie). Volumele predate curierilor în cele trei zile, vineri, sâmbătă și duminică sunt de aproximativ 2,5 ori mai mari faţă de un weekend obişnuit, se arată în analiză.

Vârful comenzilor s-a înregistrat în ziua de vineri. 79% din totalul comenzilor au fost împărțite  între primii trei jucători din piaţa de curierat: Fan Curier, Sameday şi Cargus, mai arată studiul.

Analiza de specialitate mai precizează faptul că, pe parcursul campaniei de Black Friday curierii au lucrat non-stop.

Având în vedere faptul că urmează perioada cadourilor, iar retailerii pregătesc deja oferte și promoții, volumul de colete va rămâne la un nivel crescut și după Black Friday.

Sursă foto principal: Ziarul Fianciar

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90