Donaris 930 x 122

black friday

Curierii au livrat peste 2 milioane de colete în weekend-ul de Black Friday

Curierii au livrat peste 2 milioane de colete în weekend-ul de Black Friday.

Citiți și: O LUNĂ DE REDUCERI! BLACK FRIDAY LA PROFESIONAL NEW CONSULT

Deși promoțiile și ofertele de Black Friday sau de sărbători reprezintă un adevărat motiv de bucurie pentru cumpărători, pentru curieri această perioadă este una de foc.

Acum, foarte mulți români preferă să-și facă cumpărăturile online. Pandemia a fost unul dintre factorii care au accelerat acest trend.

Citiți și: (VIDEO) 50% REDUCERE! BLACK FRIDAY 2018 IS EVERY FRIDAY

Conform Agerpres care citează o analiză a platformei Innoship, publicată astăzi, peste două milioane de comenzi au fost predate de companiile de retail din România la curieri, în weekend-ul de Black Friday 2021 (12 noiembrie – 14 noiembrie). Volumele predate curierilor în cele trei zile, vineri, sâmbătă și duminică sunt de aproximativ 2,5 ori mai mari faţă de un weekend obişnuit, se arată în analiză.

Vârful comenzilor s-a înregistrat în ziua de vineri. 79% din totalul comenzilor au fost împărțite  între primii trei jucători din piaţa de curierat: Fan Curier, Sameday şi Cargus, mai arată studiul.

Analiza de specialitate mai precizează faptul că, pe parcursul campaniei de Black Friday curierii au lucrat non-stop.

Având în vedere faptul că urmează perioada cadourilor, iar retailerii pregătesc deja oferte și promoții, volumul de colete va rămâne la un nivel crescut și după Black Friday.

Sursă foto principal: Ziarul Fianciar

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441