930×122 CAPRA 5

Arges

BRAMBUREALĂ! ÎNAINTE SĂ GOLIŢI BARAJELE, ANUNŢAŢI POPULAŢIA!

Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea, instituție condusă de directoarea Tatiana Diaconu, a luat decizia de a goli controlat barajul Bascov de pe râul Argeş în vederea executării unor lucrări de reparaţii programate prin Programul de Gospodărire a Apelor.

Citiți și: A nins în Argeș!

Toate bune şi frumoase, numai că abia pe 20 octombrie ABAAV a transmis Primăriei Piteşti o adresă în care informează că va goli barajul în intervalul 16 octombrie-24 octombrie! Iar Primăria a anunţat populaţia azi, 21 octombrie, în cadrul unei conferinţe de presă!

Debitele deversate sunt de aproximativ 50 de mc pe secundă şi sunt tranzitate până în acumularea Prundu. Primăriile Bascov şi Piteşti au fost informate să anunţe populaţia că este interzisă staţionarea pe malurile cursului Argeşului, scăldarea sau traversarea râului prin locuri neamenajate.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90