Donaris 930 x 122

bigster

Dacia pregătește ceva! Se apropie

Dacia pregătește ceva! Se apropie

Citiți și: Dacia Duster, supusă unor teste extreme!

Lansarea celei de-a treia generații a SUV-ului Dacia Duster se apropie, iar informațiile neoficiale legate de prețul noului model au început să apară în presa occidentală, punctează profit.ro.

Dacia Duster va fi mai scumpă decât generația actuală, cel puțin așa a afirmat vicepreședintele brandului, Xavier Martinet.

Citiți și: Anunțul zilei de la Dacia! Ce se întâmplă este extraordinar

Totuși, potrivit sursei citate,  va trebui să-și păstreze distanța pe care marca și-a autoimpus-o față de competiție.

Dacia pregătește ceva! Se apropie

„Noul Duster ar trebui să fie mai scump decât actualul Duster. Problema care se pune este cu cât mai scump, dar asta vom afla mai târziu, anul acesta sau anul viitor”, a subliniat șeful marketingului și operațiunilor Dacia, precizând că Duster va rămâne cu cel mai bun raport calitate/preț din segmentul său.

Este greu de crezut că Duster va trece de pragul de 20.000 de euro cu prețul de intrare, dar nu imposibil.

AICI

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Geo spune:

    Va fi a patra genetatie , nu a treia. Informativă mai bine.

  • Gabi spune:

    Mai bine sa ne întrebăm cu cât va fi mai bună decât ce preț are …sunt curios daca lipsa discuri spate și antifonarea se mai regăsesc în noul preț mărit …

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90