Donaris 930 x 122

daună

Daună record în România. Mașini de milioane au ars complet!

Daună record în România. Mașini de milioane au ars complet!

Citiți și: Se face ITP mai des pentru aceste mașini!

Omul de afaceri ardelean Cosmin Pavel, ocupant al unui loc în Top 300 Capital cei mai bogați români, și-a pierdut întreaga colecție de mașini de epocă într-un incendiu care a avut loc la un depozit din Cluj, notează Economica.net.

Ar putea fi „bomboana de pe colivă” în ceea ce a fost probabil cel mai „ghinionist” an din istoria Vienna Insurance Group (VIG) în România. După ce a înregistrat deja mai multe daune de răsunet în zona de asigurări property (în care excelează la nivel de vânzări), VIG ar putea fi nevoită să achite și dauna de peste 2 milioane de euro înregistrată de milionarul de top 300 Cosmin Pavel, ale cărui mașini de epocă au ars într-un depozit din Cluj Napoca.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Mașinile milionarului erau asigurate la Asirom VIG.

Conform estimărilor apărute în presă, valoarea pagubei este de peste 2 milioane de euro doar pentru mașini. E vorba despre 15 automobile. Printre acestea se numără modele Porsche, Mercedes, BMW sau Dodge de sute de mii de euro fiecare.

Foto: Economica.net

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3