Donaris 930 x 122

gavana

De astăzi, un nou sens unic în Găvana!

Astăzi, 21 februarie 2022, Primăria Municipiului Piteşti, prin Administrația Domeniului Public, a instituit sens unic de circulaţie pe strada Lucian Blaga, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Carol Davila, până la strada Victor Eftimiu, conform avizării Comisiei de sistematizare a Circulației, din data de 22.12.2021.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

 

Citiți și: Exclusiv. Durdui revine! Milionarul își încearcă norocul cu o nouă afacere în oraș

Municipalitatea transmite că instituirea sensului unic de circulație este o bună practică pentru a crea noi locuri de parcare, dar și pentru a le reda pietonilor trotuarele, iar mașinile de intervenții să poată avea acces facil.

De asemenea, Primăria Pitești face apel către participanții la trafic să circule cu atenție în zonă pentru evitarea incidentelor.

Reamintim că, mâine, 22 februarie, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Pitești se întrunește într-o a doua ședință pe luna februarie, pentru a dezbate mai multe propuneri care vizează fluidizarea traficului. Una dintre aceste propuneri făcând referire tot la cartierul piteștean Găvana. Subiectul pe larg, AICI: Pitești/Exclusiv: Se anunță schimbări în traficul din Găvana!

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90