SPALATORIE MURAY  930×122

campulung

De azi, programări online la permise și înmatriculări, în Câmpulung

Gata cu cozile la SPCRPCIV Câmpulung.

Citiți și: Argeș. Atenție, jandarmii sunt cu „ochii în patru”!

Instituția Prefectului Argeș informează că de azi este disponibil, pe site-ul instituției, serviciul de programare online pentru punctul de lucru de la Câmpulung al SPCRPCIV. Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Argeș oferă, prin intermediul site-ului Instituției Prefectului, posibilitatea programării online pentru următoarele operațiuni, care se pot face la Câmpulung: înmatriculare auto, transcriere, autorizație provizorie de circulație, radiere, duplicat certificat înmatriculare, păstrare combinație număr.

Modulul de programare online vine în întâmpinarea nevoilor argeșenilor și muscelenilor din partea de nord a județului. Aceștia pot folosi punctul de lucru de la Câmpulung al SPCRPCIV Argeș, pentru a evita deplasările la sediul din Pitești. Se pot face programări online între orele 10.30-14.30, pentru zilele de marți și joi.

Citiți și: Schimbări la Permise. Vin noi examinatori la proba de traseu în Pitești!

„Programarea online pentru punctul de lucru din Câmpulung al SPCRPCIV este disponibilă accesând site-ul Instituției Prefectului – Județul Argeș (http://ag.prefectura.mai.gov.ro/ ), sectiunea „Activități/ Permise auto și înmatriculări” sau accesând, direct, următorul link: https://ag.prefectura.mai.gov.ro/permise-auto-si-inmatriculari/inmatriculari-campulung/„, anunță Instituția Prefectului Argeș.

Amintim că cetățenii care doresc să folosească serviciile SPCRPCIV Argeș, la punctul de lucru din Pitești, se pot programa folosind platforma online a Direcției Regim Permise și Înmatricularea Vehiculelor, accesând următorul link: https://www.drpciv.ro/drpciv-booking/activities/3

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90