930 x122 grota rece

gravide

GRAVIDA

De ce sunt gravidele pe lista ISU?

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş (ISU) a declanşat o amplă acţiune de identificare, cu ajutorul autorităţilor sanitare, a femeilor gravide aflate în lunile 7-9 de sarcină.

Citiți și: Mobilizare de forțe: Flăcările au înghițit o casă, în Argeș, acum!

Anunţul a fost făcut de colonelul Ion Popa, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, care informează că procedura este parte a planului de măsuri pentru prevenirea şi combaterea unor fenomene deosebite pe timpul iernii.

O atenţie specială se acordă identificării persoanelor cu grad ridicat de risc şi care vor avea prioritate în cazul unor intervenţii. Este vorba în primul rând de femeile gravide în lunile 7-9, deci care pot să nască oricând. Toate aceste femei au fost identificate şi incluse într-o bază de date, astfel încât autorităţile să poată interveni prompt dacă este nevoie.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3