SMART KIDS 930X122

comisia de circulație

Decizie nefavorabilă cu privire la noul Kaufland din Prundu

Update, 6 iulie, ora 09.01: Comisia de Circulație a respins solicitarea privind amenajarea unei intersecții semaforizate pentru supermarketul Kaufland din cartierul Prundu.

Citiți și: Pitești. S-a aprins iluminatul festiv! Cum arată centrul orașului

Știrea inițială, 4 iulie, ora 10.10

Decizie privind noul Kaufland din Prundu.

Citiți și: Pitești: Noi evenimente la Centrul Cultural

Membrii Comisiei de sistematizare a circulației rutiere și pietonale din municipiul Pitești se reunesc marți, 5 iulie, pentru a analiza propuneri cu privire la fluidizarea traficului din oraș, în cadrul ședinței lunare.

Una dintre propuneri vizează și noul supermarket Kaufland din cartierul Prundu.

Este vorba despre punctul 12 de pe ordinea de zi unde se solicită amenajarea unei intersecții semaforizate pentru supermarketul construit în locul fostei autobaze.

 

Prin adresa nr. 34461/28.06.2022, Compartimentul Dezvoltare Urbană din cadrul Direcției Arhitect Șef, solicită reanalizarea pct. 18 din ședința din 22.12.2021 cu privire la asigurarea accesului auto și a fluenței traficului, în condiții de siguranță, conform normativelor aprobate, pe soluția adoptată – amenajarea unei intersecții semaforizate – pentru imobilul din b-dul Petrochimiștilor, nr. 21A (fosta autobază Prundu) în scopul realizării investiției ”construire hypermarket cu regim de înălțime parter înalt + etaj parțial, amplasare container reciclare, container IMBISS, post TRAFO, bazin rezervă incendiu, bazin retenție, amenajări exterioare, accese rutiere și pietonale, racorduri la drumurile publice și organizare de șantier”.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3