New Profesional Consult 930 x 122

comisia de circulație

Decizie nefavorabilă cu privire la noul Kaufland din Prundu

Update, 6 iulie, ora 09.01: Comisia de Circulație a respins solicitarea privind amenajarea unei intersecții semaforizate pentru supermarketul Kaufland din cartierul Prundu.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: ,,Nebunie” la Kaufland! O să fie haos!

Știrea inițială, 4 iulie, ora 10.10

Decizie privind noul Kaufland din Prundu.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Membrii Comisiei de sistematizare a circulației rutiere și pietonale din municipiul Pitești se reunesc marți, 5 iulie, pentru a analiza propuneri cu privire la fluidizarea traficului din oraș, în cadrul ședinței lunare.

Una dintre propuneri vizează și noul supermarket Kaufland din cartierul Prundu.

Este vorba despre punctul 12 de pe ordinea de zi unde se solicită amenajarea unei intersecții semaforizate pentru supermarketul construit în locul fostei autobaze.

 

Prin adresa nr. 34461/28.06.2022, Compartimentul Dezvoltare Urbană din cadrul Direcției Arhitect Șef, solicită reanalizarea pct. 18 din ședința din 22.12.2021 cu privire la asigurarea accesului auto și a fluenței traficului, în condiții de siguranță, conform normativelor aprobate, pe soluția adoptată – amenajarea unei intersecții semaforizate – pentru imobilul din b-dul Petrochimiștilor, nr. 21A (fosta autobază Prundu) în scopul realizării investiției ”construire hypermarket cu regim de înălțime parter înalt + etaj parțial, amplasare container reciclare, container IMBISS, post TRAFO, bazin rezervă incendiu, bazin retenție, amenajări exterioare, accese rutiere și pietonale, racorduri la drumurile publice și organizare de șantier”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90